Kui ikka lõbutsema tulen rajale, siis pole küll probla võtta kedagi peale. Samas kui üritan aega sõita mõnel sõidul, siis paugutan üksi.
ööd
AlfaSport Track Day 27.07.2008 NB! JÄÄB ÄRA
#32höhö - kui regamine nii edasi läheb on varsti lätlasi rohkem rajal alfadega 
kuulge mehed... mis toimub?
kuhu regamimeilid jäävad?

kuulge mehed... mis toimub?
kuhu regamimeilid jäävad?
#33Hea meelega saadaks regamismeili, aga hetke seis on selline, et pole millegagi tulla sinna
, aga loodan, et olukord varsti paraneb.

#34Ka ise tahaks väga kimama tulla
, aga ei taha oma alfat praegu niiviisi piitsutada, vajab teine siduri- ja veermikuravi enne kui ta mul sellist pulli tegema lubab hakata
.

#35nii madala huvi korral on muidugi tõenäosus madal, et sellise mahuga pulli rohkem pakutakse

#36No ma loodan, et ikka see huvi vast suureneb siis lõpus, eks enamus ole ikka viimase minuti regajad.
#37Küll tuleks ka sõitma kui oma putuka selleks ajaks kokku saaks. Töö käib selle nimel igal õhtul. Eile pritsisin pahtlit, täna-homme võiks äkki värviga lödistada.
#39Minu osalus sellel üritusel on nüüd suure ? all.
Pesoo lagunes koost. Ei taha koopereeruda minuga.

Pesoo lagunes koost. Ei taha koopereeruda minuga.

a.k.a Anthrax
#40rustang, mis pilli ehitad?
Asi muutub kahtlaseks, korraldajatel ka raske niimoodi kui huvilised alles viimane minut regavad.
Asi muutub kahtlaseks, korraldajatel ka raske niimoodi kui huvilised alles viimane minut regavad.
#41OT: remondin oma vana pilli, pole selle foorumiga seotud mark. Kes väga tahab leiab Opentracki foorumist mingit inffi.kasparius wrote:rustang, mis pilli ehitad?
Aga osaluse teema on jah valus, samas üritusi on ka ju enneolematult palju.
#42OT: Ma olen alati pooldanud seda, et kui on tahtmine kiiresti sõita, siis tuleb minna ja vastavatel üritustel osaleda... Olles nüüd ise ka natuke ninapidi asja juures olnud, võiks öelda, et kui keegi kipub ikka tänaval paugutama, siis on peaehituses kinni asi... Sel suvel on neid üritusi nii Saugal, kui mujal ikka piisavalt, et kord kuus või tiheminigi end tühjaks sõita... Tahtmises on asi ja igasugu rullnokude osas lähen aina tigedamaks...
#434-5 korda kuus on vaba rada saugal kus saab ennast käia tühjaks sõitmas
http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic.php?t=1924
___
ei oskagi rohkem siin teemas nagu lisada midagi!
http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic.php?t=1924
___
ei oskagi rohkem siin teemas nagu lisada midagi!
#44...mingi õrn lootus tekkis, et äkki jõuan ka siiski seekord, kohapeal regamine võimalik loodetavasti ja kui tulen lõunapaiku, siis tea kas peale lastakse? 

#45alfanatico wrote:...mingi õrn lootus tekkis, et äkki jõuan ka siiski seekord, kohapeal regamine võimalik loodetavasti ja kui tulen lõunapaiku, siis tea kas peale lastakse?
vabalt ... praegu ongi tahtjaid jõle vähe ...