156 2.0 114kw TS Hammasrihma komplekt

alfagirl wrote:
bnd wrote:No näide v6-st, kus prooviti 2,5l ja 3,0l pakkudega panna 3,2l rihma. Vahe on ainult miski kraad või veel vähem. Seda mis juhtus, saad lugeda mu auto teema alt.

Nüüd järgmine küsimus- kui rihmavahetus läheb 3,5h ja tunnihind esinduses 400? 1400eek vs kolja garaaž 1000 eek (ta ei tee seda 3,5h-ga ära) selle eest, kuna ta näeb AR esimest korda, avab mootori ja siis pärast hakkab kokku panema oma markeriga tehtud märkide järgi? Kulunud rihmaga on niikuinii märgid 0,xx mm nihu ja seda iga hammasratta pealt. Kokku annab ikka panna piisavalt valesti, et masin ei käiks enam õieti.

lihtsalt infoks - esinduse ametlik tunnihind on 600.- krooni.
nendele klientidele kes on meile lojaalsed - ei käi tilbendamas ja hooldusi ja lihtsamaid asju "teistes kohtades" tegemas - on meil töötasu hind oluliselt soodsam. sest õnnelikud oleme nii meie, et meil on lojaalne klient, kui ka klient, sest ta teab et saab head tööd lubatud ajaga ja paremat hinda.

neile kes kaebavad et meie tunnihind on liiga kallis soovitan silma peal hoida eripakkumistel - oleme nii mõnigi kord teinud superpakkumisi, neid on tark kasutada!
seoses tulevase kolimise ja avamisüritusega uues esinduses julgen ette lubada juba uut soodushindadega kampaaniat varsti algaval kevadel! ::itpnt::
Kisub pisut OFFtopicuks aga
kui seda esinduse lojaalsuse teemat veidi edasi arendada siis mina julgeks väita et Pilot Motors on ise sellele väga palju kaasa aidanud et mõningad kliendid nende juurde ei satu, rääkimata veel lojaalsusest. Kui ikka töökoda on lahti E-R siis Alfa omanikud kes ei ela Harjumaal ja tahaks ka vahel oma masinat esinduses hooldamas käia jäetakse lihtsalt ukse taha. Kui ma käin 5 päeva nädalas tööl siis ma pean hakkama vabu päevi võtma et hoolduses käia. Mina leian et se ei ole normaalne.
See eelpool kirjutatu on minu arvamus asjast nii et ärge valusasti lööge.

ülatoodud probleem ei ole paraku levinud, olen töötanud esinduses kus hoiti servist lahti laup ja pühapäeval ning argi päeviti kella 19 00, paraku ei tasu see ennast majanduslikult ära, sest hoolimatta sellest, et osad inimesed tahaksid peale tööaega hoolduses käia, ei taha valdav enamus seda mitte ja see on fakt.

::itpnt::

offtopi kütteks- inimesena, kes on Pilotis kella 8 ajal õhtul kohvi joonud (kuna autot remonditi) leian, et :roll: helistage ja küsige, kas laupäeval saab tulla :grandpa:

kunagi ei tea enne, kui oled küsinud (kahtlustan, et pole võimatu kedagi laupäeval või siis õhtul hiljem sinna meelitada)

hauever- laupäev/pühapäev ehku peale töökoda lahti hoida ei ole tegelikult eriti äriliselt tasuv :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kristop wrote:Kisub pisut OFFtopicuks aga
kui seda esinduse lojaalsuse teemat veidi edasi arendada siis mina julgeks väita et Pilot Motors on ise sellele väga palju kaasa aidanud et mõningad kliendid nende juurde ei satu, rääkimata veel lojaalsusest. Kui ikka töökoda on lahti E-R siis Alfa omanikud kes ei ela Harjumaal ja tahaks ka vahel oma masinat esinduses hooldamas käia jäetakse lihtsalt ukse taha. Kui ma käin 5 päeva nädalas tööl siis ma pean hakkama vabu päevi võtma et hoolduses käia. Mina leian et se ei ole normaalne.
Tervist

Nagu eelpool mainitud juba, siis tõesti ei ole majanduslikult mõtekas hoida töökoda lahti laupäeviti lootuses, et "äkki kellelgi on vaja tulla mõnda pirni vahetama". Oleme siiamaani ning kindlasti ka edaspidi, kokkuleppel nii kliendiga kui ka töömeestega teinud töid ka laupäeviti.

P.S. Ehk mõni admin/mode teeb spliti siit, algsest teemast on juba päris palju mööda räägitud.

Lugupidamisega,

Kalvi Nõmme
Teenindusjuht

Kristop wrote: Kisub pisut OFFtopicuks aga
(jätkan offtopikut. antagu andeks aga ma ei saa vastamata jätta)

ei löö valusasti. lihtsalt küsi.
meil on kliente kes käivad meie juurde näiteks Tartust ja Rakverest, teinekord ka väljamaalt.. ALATI, ma rõhutan ALATI oleme töö ära teinud ja MITTE KEEGI pole mitte kunagi pidanud selle pärast ukse taha jääma sellepärast et ta E-R ei saa autot tuua :evil:

mingi nn split tuleks teemas teha et päris mõlaks ei läheks, eriti veel, nagu ma aru olen saanud, on alfa esindus suht aktiivselt osaleja foorumis.
Aga selge on see, et hetke turusituatsioonis on hooldus see kust midagi tilgub (kuigi alfa auto müük pole kunagi väga suur eestis olnud) ja kuna ma olen igapäevases kokkupuutes paljude margiesindustega, siis näib et võteakse ette ka muid marke ja pakutakse ka rohket b-osi (kuigi ka paljud on a-osa hinna laskunud juba b-osa hinnani), samas hoolimatta olukorrast olen tähelepannud et tavaklient ei ostis siiski seda viimast krooni vaid operatiivsust probleemi lahendamisel (juhul muidugi kui see probleeb mega kirves ei tundu konkurentidega võrreldes). Alfa omanik on ilmselt niigi piisavat autop.de et on omale selgeks teinud, et ülaltoodud rihmakomplekt ei saa maksta üle 3k, pigem alla ja see peaks ka olema orientiir esindusel hetke oludes.

::itpnt::

aga äkki nimetame teema ümber varuosadeks ja vahetamiseks :roll: ning liigutame varia alla :roll:

moderaatorina ei leia, et teema oleks intaktne :D kui siit midagi maha võtta :icon_thumbup:

tegelikult- kui nüüd täiesti aus olla, siis :oops: enamik teemasid kipuvad selliseks kätte ära minema :mrgreen:

aktiivse suhtlemise tulemusena selgus, et
a) Pilotisse võib minna oma juppidega (olen käinud)
b)võib osta juppe koha pealt (olen ostnud)
c)tuleb sooduskampaania teeninduse tunnihinnale (on olnud)
d) saab teeniduse tunnihinda tingida (olen tinginud)
e)tööpäev siis kui kliendile sobib (olen viinud auto veerand üheksa paiku kohale)
f) tööpäev lõpeb siis kui auto valmis on (olen istunud kaheksa ajal salongis ja oodanud)
Tegelikult ma olen normaalne....

Mõtlesin, et ei kirjuta, kuid ei saanud kiusatusele vastu.

Väike jäme arvutuskäik :

Kui sõidad 2000 km kuus, siis uue soovituseni vahetada hammashirma ja rullikuid (60 000 km) kulub 30 kuud - seega 2,5 aastat.

Kui peale suure sebimise, varuosade kaupluseid mööda käimise, tehtud telefonikõnede eest makstud arvete ja kulunud närvi saad varuosad kätte ja töö ka kusagil tehtud, siis garantiiküsimus jääb ikka küsimärgi alla, kuna ise tõid ju oma jupid - osades kohtades võidakse ka väita, et vastutame, kuid kui õnnetus käes, siis muudetakse juttu.

Kui isegi säästad 6000 Eek-i, siis jaga see 30 kuu peale - saad 200 Eek/kuus, mis ei tohiks küll autoomanikku maha lüüa.

Kui teed ka usaldusväärses töökojas (TRK või Pilot), siis ei teki garantiiga ka probleeme.

Lihtsalt mõtteainet, et kas on mõtet nii palju rabeleda ja riskida :icon_hi: