vastus-

näiteks täna- selle asemel, et minna venna juurde ja arutada klaasikese taga majaehitusega seonduvat ning veidike lõõgastuda :icon_roll: otsustasid mõlemad autod, et miks minna külla, kui maja ees istuda ja tähti vaadata on palju mõnusam :icon_clap:
164 nimelt ei tahtnud eriti hea meelega käima jääda (laisk nagu ma olen ei viitsinud juurelda- kiire kah ju), seega läksin 155 juurde... tulemus:
155 ukselukk on huvitava ehitusega- see on võimeline blokeerima ukse sulgumise... peale poolt tundi leidsin, et see on veel huvitavama ehitusega... nimelt on see võimeline lubama küll ukse sulgeda, kuid mitte lukustada... umbes pool tundi hiljem avastasin, et kui uks sulgeb ja jääb lukku, siis see enam ei avane seestpoolt.... veerand tundi hiljem selgus, et kui uks jääb kinni, lukku ning seestpoolt avatavaks... klõpsab see umatahtsi lahti... kombinatoorika on peaaegu lõpmatu

peale 1 tundi ja 45 minutit jõudsin järeldusele, et kogu see asi oli lihtsalt 155 hoolitsus minu tervise pärast- enamvähem koos alkomüügikeelu jõustumisega (peale paari ilusa sõna ütlemist ning peale 4 kordset uksepolstri mahakakkumist) sai lõpuks kõik korda