Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Slicer wrote:Kuidas seda arvestatakse? Ma pean, enne 150 liitrit ära tankima ja siis saan -15 senti järgmise kuu tankimisest... ??
Kõikide eelduste järgi nii jah. Mina jääksin hätta selle 150 tankimisega kuu aja jooksul.. ei ole nii palju sõitu. Samas Statoili hõbekaard annab 25s alla (ilma ootamiseta) ja kuldkaart 35... saad veel sõbraga kahepeale ühele kontole neid "punkte" koguda ja mõlemad hoiate end suht kergelt siis kuldtasemel, see on mingi 1800 liitrit aastas vist.. 35 senti liitrilt elimineerib selle automaatjaama ja teenindusjaama hinnavahe.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Helistasin klienditeenindusse ja seal öeldi, et NESTE krediitkaardiga tuleb kuu lõpus arve, kus siis on juba -15 senti igalt liitrilt maha arvestatud kui tangid vähemalt 150 liitrit. Ehk siis arve alusel ikkagi iga kuu lõpp.

Ma ise kasutan Statoili kaarti, seal -35 senti liiter.
Tegin sõbrale ka kaardi, endal hirm, et ei sõida hetkel nii palju, et olla järgmine aasta ka kuld-tasemel.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

mõtte liigub 2.5 v6 poole aga ei kujuta üldse ette mis selle tegemiseks vaja läheb peale mootori ja kasti ja kui hirmus töö oleks peale aretada.Juhtmestik kõik uus? :icon_wtf: Mõni targem ehk reekib.samas leedus ka hetkel müüa väga normaalse hinnaga 3.2Gta moto. :D

Slicer wrote:Statoilis pidi tankima 1800 kr eest kuus, et kuldstaatust saada? Võiks ju kodulehelt ise ka uurida aga ei viitsi :P
Mitte 1800 krooni kuus, vaid 1800 liitrit aastas..:) hõbetaseme saad kohe kätte, koos kaardiga ja kuldstaatuse saad siis kui oled jõudnud 1800 liitrini. Kui muidugi aastaga ei jõua nii kaugele, siis jätkad hõbetasemel (countert nullitakse). Bensutseki allservas on tangitud liitrid kirjas ka, niiet ei pea ise arvet pidama.

Ja vaevalt, et sa pidevalt selle paagi ka tilgatumaks sõidad..:) mul on ka autol 63l paak, aga tavaline tankimine on selline 55-57l. 60-t olen ikka väga harva näinud..:)
Tee mõnele sõbrale ettepanek, las võtab ka omale selle ekstra kaardi.. teete ühise avalduse ja kogute korraga neid punkte... Saate selle litraaži kiiresti täis.

Samas pean vabandama eksitava info eest..:oops: Hõbetaseme jaoks on siiski vaja 900l aastas tarbida..:) Esialgne kaart on nn pronkstase ja seal miinimumnõuet ei ole.. Võimalik, et kunagi oli mingi kampaania, mille käigus kohe hõbeda sai ja sellest siis pisut valed mälestused...

Ega sa Swedi kuldklient pole? Siis saaksid kohe kuldtaseme kaardi..:) http://www.statoil.ee/?id=11594" onclick="window.open(this.href);return false;

Saad küll, ma ise kuldtasemel, aga sõitmist vähem (Eestis) ja sõber läks tanklasse, et tahab teha lisakaarti minu kaardi juurde, täitis avalduse, kuhu peale läks ka minu kaardi nr ja nüüd korjame koos. Varem polnud muret, kuskil 3 paaki nädalas tarbisin kütust, praegu keskmine vast 2 paaki kuus. Tal ka 2 masinat selle kaardi järel, kahjuks diislid, aga vast saame aastalõpuks ikka koguse taas kokku :D

Edit. cyber, vaatasin oma tsekid üle, all kiri ainult, et olete kuldtasemel, aga liitreid pole kuskil. Või ei oska otsida
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)