Suvaline PLÄMA vol 2009

E.T. wrote:Paranemise märke esimesi hakkab juba ilmnema... aga ma ei ole veel terve kageltki mitte! ikka esineb veel veidrat soovi maailma parandada... ntx eelmiel nädalal suht inetu nähvamine AR33 aadressil - teemas 156 mootorid ja vastupidavus. minupoolsed vabandused kannatajale ebamugavuse tekitamise pärast.
Ah pole midagi Erki,ma ei solvunud selle peale! :)
Vahest tuleb ikka selliseid hetki ette,kus lihtsalt on vaja ennast välja elada,ning väheke maailma parandada! :wink:
Kõike Paremat! :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Suvaline PLÄMA vol 2009

...noh, tegemist on siiski formaadilt foorumiga, mida ei tasu üleüldse üdini tõsiselt võtta, niiet minge kõik p**** näiteks :icon_wave: :icon_wave: :icon_wave: ...kaasaarvatud ma ise :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: ...foorum noh, nagunii on kõik üks suur soga, va tehniline tugi, mida ma ei loe väga :lol:

Suvaline PLÄMA vol 2009

P****-ga saab väljendada päris palju erinevaid kohti, kui nüüd mõelda.. Ropumaid versioone tuleb kohe kaks silma ette - naise suguelund ja anaalsektsioon. Samas mahub limiidi sisse ka "põrgu" ja juhul, kui kirjutaja on jumalakartlik, võib ka selle punktideks muuta ja väljendada eeltoodud kujul. Lisaks võib sinna ka panna moodsama väljendi nagu "mine pekki" või "mine peeti".. Või on mõttes hoopis Paide/Pärnu?
Njaa nii palju küsimusi....

Suvaline PLÄMA vol 2009

Käisin 155 esiklotse vahetamas täna (pool päeva...) :roll:

esiteks muidugi kohustuslik osa, et need klotsid, mis mulle algul maha müüdi väitega, et enne 96 aastat olid erinevad aga peale 96-dat ainult sellised... Well ega ikka ei ole küll nii nagu kataloogid väidavad :icon_clap:

seega oli auto tõstukil niikaua kuni uued klotsid kohale toodi ja vahetati jne... (huvitav, mis kuradi pärast on vaja esimeste klotside vahetamiseks ka tagumised rattad alt keerata aga nooh jah... see selleks)

samuti oli täiesti ootuspärane, et keegi on kunagi märgutule juhtmed läbi lõiganud (kuidas siis muidu)

nooh, auto käes, raha makstud- lõpp hea kõik hea...

kuniks...

FOR THE LOVE OF GOD :icon_censored:

maanteel seadsin kliima ilusti 25 kraadi peale ja... mõne aja peale hakkas kuidagi külm :icon_wtf: kiire nupuvajutus ja :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:

dadaaa.... minu autol on igatahes kevad-suvine periood- te külmetage edasi kui tahate :mrgreen:

ehk siis- ajavahemikus auto remonti viimisest kuni äratoomiseni juhtus midagi :roll: mille tulemusena mõõdab nüüd temp andur väljast pehmeltöeldes aiateibaid (hetkel on väljas 12 kraadi sooja näiteks... seega segatakse kokku välisõhu ja soojenduse kokteil umbes 14kraadi madalama temperatuuriga kui peaks)

on asju, mis jäävad saladusteks ...

üks nendest on see, mida keegi mõtleb väljendiga p...... ja üks nendest on see, mismoodi on võimalik piduriklotside vahetusega välistemp andur sinnasamma saata :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2009

alfanatico wrote: tuli ära ikka :icon_roll: :icon_hi:
Joor wölkam :icon_hi:

See on lihtsalt nii andekas lookene, et ...

Suvaline PLÄMA vol 2009

saksa juurtega hollandlasest uus eesti jalgpallikoondise peatreener
:lol: :lol: :lol:

muuseas parim "pool päeva" paroodia oli mingi aeg tagasi TV6-s kui reklaamiti filmi
MV5BMTQ0MzMwMDI4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMTAxMDMyMQ@@__V1__SX97_SY140_.jpg
MV5BMTQ0MzMwMDI4M15BMl5BanBnXkFtZTcwMTAxMDMyMQ@@__V1__SX97_SY140_.jpg (5.9 KiB) Viewed 6269 times
Veetsin aega vaenlase tagalas- täna pool päeva,
kiusasin bosnialasi nende magalas- täna pool päeva
Ja kamoflaaz toonis mu keha,
ja kerge nälg trimmis mu keha..

ja tahan öelda, et see kõik ei koti mind absoluutselt...
paar sisselipsanud viga võib panna vanadusest tingitud kehva mälu arvele :oops:

Suvaline PLÄMA vol 2009

Tere,
Kas keegi teab,kus müüakse Tallinnas kasutatud tööriistu nagu autode poleerimismasinad jne? :icon_think:

Ettetänades!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.