Auto Teemaline Suvaline Pläma

itaalia brandid ongi MOEMAAILMAS kuum sõna

gucci

dolce & gabana

ferrari

alfa

jne

_

meil levinud saksa brandid on tehnomaniakaalsed pigem... ei saa ju tõsiselt moemaailma kuuluvaks võtta näiteks BMW keretähist E - (tuleneb saksakeelsest sõnas Entwicklung ja tähendab arendust) või mercedese W - wagen...

Ei viitsinud uut teemat teha,ning küsin siis siit,targemate Alfistide käest,et kes on kursis Alfa Romeo 33 1.5 BXR 77kW -90 Universaaliga,kas juppe on Eestist saada,ning kas kuuluvad need jupid kallimasse hinnaklassi,ning mis on selle mudeli plussid ja miinused?

Ehk keegi teab äkki on tegu Alfaklubi vennaga http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/Lii ... uage_id=et
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

rizto wrote:4vedu universaal :?

Mis siin imeliku?? :roll: :oops:

Küsimus veel üleval,mis on selle 33 Spordiwaguni plussid ja miinused,ning kas juppe Eestist talle saab,või peab ainult juppe tellima?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

samasugune nagu minu 33. aint kahe karpaga ja 1,5, olen näinud seda aparaati, omanik käis alfakeskos juppe küsimas. kere on vist keevitatud moned aastad tagasi, natuke on kodu tuuningut kah. ma arvan et räägin sellest samast autost, palju neid ikka eestis olla saab :D

alfistiman wrote:samasugune nagu minu 33. aint kahe karpaga ja 1,5, olen näinud seda aparaati, omanik käis alfakeskos juppe küsimas. kere on vist keevitatud moned aastad tagasi, natuke on kodu tuuningut kah. ma arvan et räägin sellest samast autost, palju neid ikka eestis olla saab :D

ossa raks see on kõva pill siis,karpad meeldivad rohkem kui sissepritse :twisted: ,kudas mudu välimus tal oli?

Ning pealekauba,mul vedeleb garaazi peal sellele mudelile terve hunnik tagavara juppe :twisted:

Kas teil Alfakeskos saab,sellele mudelile remonti ka teha,ning kas juppe ka leidub,huvitab mis hinnaga tal releed on :roll: ,sugulane ajab koguaeg vastu,et kui selle majja tood siis jama lahti,et releed ja sellised asjad on väga kallid tal,ning juppe pole saada ja pealekauba 2hte karpat on raske regullida, :roll: kuigi mind see ei heiduta :P

mis releedesse puutub siis kasutatuid leidub, huvitav mul on ainult üks kord suunatule relee katki läinud, ja see ka vanal 33-el (olen omanud 33-me pea 8 aastat). Ja karpade tarbeks soetan varsti spets vaakummeetri millega neid sünkroniseerida saab.

alfistiman wrote:mis releedesse puutub siis kasutatuid leidub, huvitav mul on ainult üks kord suunatule relee katki läinud, ja see ka vanal 33-el (olen omanud 33-me pea 8 aastat). Ja karpade tarbeks soetan varsti spets vaakummeetri millega neid sünkroniseerida saab.

Mis hinnaklassi see regullimine võiks jääda teie juures?

Võid ka u2u saata :roll:

:roll: töökindlam kui mistahes muu jama...-mul 1,5 2-karpaga käis ilusti kenasti-pea 5 aastat,millest enamus aega tiksus tahhomeeter piirajas... 8) ja lõpp saabus ainult tänu oskamatule juhile... :roll: aga kallist pole seal küll midagi, nag õppejõud ütles-kallis on sul kodus kätega ümber kaela... :lol: kummi saad apteegist-meil on rehvid ja auk on sul ka kodus-meil on ava :D