itaalia brandid ongi MOEMAAILMAS kuum sõna
gucci
dolce & gabana
ferrari
alfa
jne
_
meil levinud saksa brandid on tehnomaniakaalsed pigem... ei saa ju tõsiselt moemaailma kuuluvaks võtta näiteks BMW keretähist E - (tuleneb saksakeelsest sõnas Entwicklung ja tähendab arendust) või mercedese W - wagen...
Auto Teemaline Suvaline Pläma
#782mõned 8C on "vabamüügis" http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... earch.y=11 

#783Ei viitsinud uut teemat teha,ning küsin siis siit,targemate Alfistide käest,et kes on kursis Alfa Romeo 33 1.5 BXR 77kW -90 Universaaliga,kas juppe on Eestist saada,ning kas kuuluvad need jupid kallimasse hinnaklassi,ning mis on selle mudeli plussid ja miinused?
Ehk keegi teab äkki on tegu Alfaklubi vennaga http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/Lii ... uage_id=et
Ehk keegi teab äkki on tegu Alfaklubi vennaga http://www.kuldnebors.ee/kuulutused/Lii ... uage_id=et
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#785rizto wrote:4vedu universaal
Mis siin imeliku??

Küsimus veel üleval,mis on selle 33 Spordiwaguni plussid ja miinused,ning kas juppe Eestist talle saab,või peab ainult juppe tellima?
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#786ei imelikku midagi
mina lihtsalt teadsin et
4vedu olid ainult sedaanid
inim. õpib iga päev
mina lihtsalt teadsin et
4vedu olid ainult sedaanid

inim. õpib iga päev

#787rizto wrote:ei imelikku midagi
mina lihtsalt teadsin et
4vedu olid ainult sedaanid![]()
inim. õpib iga päev
Ma juba kartsin,et ise panin millegagi puusse

Siin üks pilt 4x4 Spordiwagunist

http://www.autowp.ru/pictures/alfa_rome ... _4x4_1.jpg
Ei tea kas -90nda aasta Spordiwagun on ka sellise kerega,või 3 seeria kerega

#788samasugune nagu minu 33. aint kahe karpaga ja 1,5, olen näinud seda aparaati, omanik käis alfakeskos juppe küsimas. kere on vist keevitatud moned aastad tagasi, natuke on kodu tuuningut kah. ma arvan et räägin sellest samast autost, palju neid ikka eestis olla saab 

#789alfistiman wrote:samasugune nagu minu 33. aint kahe karpaga ja 1,5, olen näinud seda aparaati, omanik käis alfakeskos juppe küsimas. kere on vist keevitatud moned aastad tagasi, natuke on kodu tuuningut kah. ma arvan et räägin sellest samast autost, palju neid ikka eestis olla saab
ossa raks see on kõva pill siis,karpad meeldivad rohkem kui sissepritse

Ning pealekauba,mul vedeleb garaazi peal sellele mudelile terve hunnik tagavara juppe

#791Kas teil Alfakeskos saab,sellele mudelile remonti ka teha,ning kas juppe ka leidub,huvitab mis hinnaga tal releed on
,sugulane ajab koguaeg vastu,et kui selle majja tood siis jama lahti,et releed ja sellised asjad on väga kallid tal,ning juppe pole saada ja pealekauba 2hte karpat on raske regullida,
kuigi mind see ei heiduta 

#792mis releedesse puutub siis kasutatuid leidub, huvitav mul on ainult üks kord suunatule relee katki läinud, ja see ka vanal 33-el (olen omanud 33-me pea 8 aastat). Ja karpade tarbeks soetan varsti spets vaakummeetri millega neid sünkroniseerida saab.
#793alfistiman wrote:mis releedesse puutub siis kasutatuid leidub, huvitav mul on ainult üks kord suunatule relee katki läinud, ja see ka vanal 33-el (olen omanud 33-me pea 8 aastat). Ja karpade tarbeks soetan varsti spets vaakummeetri millega neid sünkroniseerida saab.
Mis hinnaklassi see regullimine võiks jääda teie juures?
Võid ka u2u saata