elektriprobleem

tuli selline mure et sõiduajal tuled ja näidikutepaneel kustutati, aknad ja peeglid ka ei töötavad, klima kaa, salongivalgustus ja makk töötab ja mootor käivitab ka. kontrollisin kõik kaitsmed salongil ja kapotti all kõik ok, relee peaks ok ka

elektriprobleem

AR 145 :?: :roll:

igatahes lõhnab kahtlaselt selle järgi, et niiskus puges mittevajalikku kohta :lol:

ehk siis kontrollida, et ventikas ei oleks pidevalt siseõhul toimetav, tuulutada auto ära ning loota, et läheb paremaks

Kui mitte, siis arutleme edasi :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

elektriprobleem

mxd wrote:jep 145

kui ma nüüd väga segast ei peksa, siis 145 ei oma automaatset kliimat (vähemalt ei ole ma seda näinud)

Seetõttu on suur oht, et kui õhk on lülitatud siseringlusse, ning kliima on välja lülitud, siis hakkab autos sees kondents tekkima (kliima sisselüliutamisel ei ole sellega probleemi, kuna kliima ise kuivatab piisavalt).

"Müstilisel" kombel liigub kondents esimese asjana põhitarbijate kallale-> armatuur, releeplokk ja ventilatsioonikonsool ning põhjustab seal lühistamisega "toredat" segadust (tablood lähevad lolliks, lülitid ei tööta jms) :roll:

NING kõige lõbusam-> kuna ventikakonsoolis on juba jama majas, siis ei õnnestu enam klappi välisõhule lülitada ning ka mitte kliimat sisse lülitada...

seetõttu aitab tavaliselt tuulutus.

BTW, kui kedagi huvitab, siis automaatse kliimaga seda probleemi ei ole, kuna siseõhule lülitamisega hoolimata reziimist lülitatakse ka kliima mingi intervalliga sisse)-> põhjuseks siis seesama kondentsi teke...

elektriprobleem

kondensijutu kinnituseks võiks teemaalgataja kurta et aknad on udused vms...

:D 156 läks paar talve tagasi nii märjaks seest et kellade seierid olid härmas armatuuris... ja ikka toimis veel...

kuni tulede lüliti osutus nõrgimaks lüliks... (väga kift oli öösel parktulede ja udukate paistel kihutada mööda piiteri mnt tln poole).

siis oli vaja kuivatada soojas garaazis 2 ööpäeva ja lõpeks ka lüliti lahti/puhtaks/kokku...

elektriprobleem

asi selle et ei kasutasin üldse kliima see asi oli väljalülitatud, viimane mis ma tegin sõiduajal see, seadistan uuesti parempoolne peegel ja pärast seda kõik läls kATKI

elektriprobleem

Siiski jään oma pakkumise juurde...

Peeglid ja aknad on erladi ahelates ning ei ole mingitmoodi seotud armatuuriga. Kui kuskil kaitmekastis oleks mass puudu, siis ei saaks seda ka salongivalgus jms, mis ometigi töötab (olles kindel, et 145 ei oma karbis mitut massi).

Kliima kasutamine ei ole hetkel küsimärgi all, pigem kliimanupu kõrval asuv siseõhuringluse nupp (IMHO)

elektriprobleem

ei tia kui teemakohane, aga isa nissan terranol ei tööta bensiini näitur..vahel aga mitte ükski näitur, samas pannes tööle ohutuled hakkab ta vahest tööle... liigutades peegleid hakkab vahest tööle... eee...tttt... :?: on soovitusi?

elektriprobleem

VML wrote:ei tia kui teemakohane, aga isa nissan terranol ei tööta bensiini näitur..vahel aga mitte ükski näitur, samas pannes tööle ohutuled hakkab ta vahest tööle... liigutades peegleid hakkab vahest tööle... eee...tttt... :?: on soovitusi?

90% tõenäosusega massirahutused :lol: releeplokis :?:

kuna nii ohutuled, kui ka peeglid käivad läbi relee ja osaliselt tuleb sealtkaudu ka armatuurijuhtmestik, siis juhul, kui relee on tööreziimis võib mass tulla sealtkaudu peale (kuid mitte alati :roll: )