M:Alfa Romeo GTV 1995 60000.-

Tere õhtust!!

Müüa siis populatsiooni tõstja Alfa Romeo GTV.

Mootor: 2.0 110kw 16v

LS: 140000

Sisu: Must nahk

Veermik: 16 tzoll Alfa Romeo orig.

Olemas on ka hooldusraamat.

Vigu tal suurt ei olegi, kõik mis vaja on korda tehtud, või juba tegemisel.

Nii, et kõik poissmehed.. see auto muudab teie reeded

:D
Last edited by Thom on 28 Jul 2007, 19:06, edited 2 times in total.

Väga kahe otsaga asi.. soovin endale suuremat autot, kuna tihti on autos peale minu veel 1-2-3 inimest.

Soov müüa ei ole väga suur, sest auto mulle jubedalt meeldib, aga ma arvan, et müük võtab kõvasti aega ja otsustasin müüki panna.

mootori alumine kate tuleb järgmine nädal, vahetanud olen muud asjad.

Kuidas maestro E.T mu mootori katte probleemist teadlik saab olla? :shock:

:)

ah... tead, eks ma ole neid GTV autosid ammu silmas pidanud. minu suured lemmikud. eks siis üht teist ole meelde ka jäänud, mis silma on jäänud.

igal juhul peab tunnistama, et sul on väga isuäratav eksemplar :)

Veel väike hinna info, et kui autot näiteks kuu ajaga ära ei osteta, aga kuu ajaga ma putitan masinat veel korralikumaks(vahetan näiteks küünlad, uue maki, puksi vahetus, enne lund kindlasti karterikaitse vms), näiteks 10 tuhhi võrra, siis võib ka algeline 75000.- muutuda. Mitte küll üks ühele, sisse taotud rahaga, aga mingi võrra küll.

küünlad ca 2000.-kr kui kasutada korralikke plaatina ja iriidiumküünlaid

karterikaitse / porikaitse vist pigem - 6800.-kr (kui ma väga puusse ei pane)

pukside jaoks nagu enam raha suurt ei jäägi ;)

nu... sinna pole plaatnium küünlaid originaalis mõeldud... kui õieti aru olen saanud... ja sega pole vajadust väga neid sinna panna...-karterikaitse... see on puhtalt oma looming ja otsimise vaev, sest neid on saand nii ise teha kui ka nt sõbral alumiinium plaat alla vaadatud lihtsalt... seega oleneb masinast ja omanikust... puksid on sammuti sebimise vaev ja soodsa vahetuse tegija otsimine... :roll:

Offtopicu jätkuks-> originaalis EI ole jah "palju paremaid" (Loe viis korda kallimad ja umbes poole kauem kestvaid ning 0,8% kütust säästvaid) küünlaid ette nähtud :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

krt peaks ju mahtuma kui ta selle jaoks on tehtud...jaaa gtvl endal on kinnitus kohad all täitsa olemas nii et pole mingit puurimist ega möllamist...ma ei tea ainult kui madalaks ta siis läheb mul :S hetkel on ta mingi 9 cm ...mõtlesin ise vaikimisi et kas pole müügil või saada mingeid kummi junne :D mis amortide vahele panna :oops: märkasin lihtsalt et mul oli sinna enne pandud .....et ehk midagi on targad inimesed välja mõelnud....muidugi annab ka coiloverid alla osta aga need mingi 10000 suht kallis nagu ....kuigi mnjah....ei tea mis talvel saab kui see karterikaitse nüüd mingi 6 cm peale jääb siis vist tuleb gtv garaazi panna talveks ja mingi muu pann osta

Need makid, karterikaitsmed ja asjad olid lihtsalt näited muidu :D

Küünalde komplekt on 1300.- autoeksperdist küsisin.. NGK küünlad.

Auto hind: 70 000.-