Kuna on laekunud ettepanek hakata rinkat sõitma laup siis siit johtuvalt ka küsimus:
kas sportivo õritusteks on sobivam laupäev või pühapäev.
Ürituste toimumise päev
#2Kurb reaalsus-> kõiksugu üritused kipuvad sattuma laupäeva õhtusse
ja kuna ma PÕHIMÕTTELISELT
peale (mitut) väikest pitsi järgmisel päeval rooli ei istu (hoolimata alkomeetri arvamusest) siis sinna läks suuresti selle aasta kava 

Tegelikult ma olen normaalne....
Ürituste toimumise päev
#3aga peab siis joomats wrote:Kurb reaalsus-> kõiksugu üritused kipuvad sattuma laupäeva õhtusseja kuna ma PÕHIMÕTTELISELT
peale (mitut) väikest pitsi järgmisel päeval rooli ei istu (hoolimata alkomeetri arvamusest) siis sinna läks suuresti selle aasta kava

Ürituste toimumise päev
#4spark wrote:aga peab siis jooma![]()
Ei

Tegelikult ma olen normaalne....
Ürituste toimumise päev
#5ahsoo... jajah
jürka ju eelistab ka sageli pohmelli spordile
näed ja ma pidasin linnnavõime lollideks alkoholiprobleemile liigse populismiga lähenedes...
aga
seis on viigiline
jürka ju eelistab ka sageli pohmelli spordile

näed ja ma pidasin linnnavõime lollideks alkoholiprobleemile liigse populismiga lähenedes...
aga
seis on viigiline

Ürituste toimumise päev
#8Seekordne pühapäev vaevalt, et kellegile vastukarva oli- laup oli ju 1. sept ja paljud saatsid oma lapsi kooli. Eriti julm oleks olnud: laps kooli ukse ette, head aega.... ja rinkale ja kunagi vastu ööd koju tagasi

Päevadega on nagu on, aga kui paneme nüüd kohe, kui EAL võistluskalender paigas on omale päevad kirja, kasvõi 3 tk, st ära saab öelda, sest soovijaid palju.
Siiani olen ise va pühapäeva eelistanud- seda just eluaseme ehitamise pärast- laupäeval saad veel tehnikat ja materjale, aga kui pühap hommik tuju peale tuleb, siis pole midagi teha

Päevadega on nagu on, aga kui paneme nüüd kohe, kui EAL võistluskalender paigas on omale päevad kirja, kasvõi 3 tk, st ära saab öelda, sest soovijaid palju.
Siiani olen ise va pühapäeva eelistanud- seda just eluaseme ehitamise pärast- laupäeval saad veel tehnikat ja materjale, aga kui pühap hommik tuju peale tuleb, siis pole midagi teha

See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Ürituste toimumise päev
#9Kes see siis nii maja ehitab..et kui tuju tuleb siis ehitan
Varud asjad ette ära..nii et kui tuju tuleb saad kohe kuvaldale või saele valu anda
Tundub et sellest küsitlusest ei välju selge võitjana kumbki päev.

Varud asjad ette ära..nii et kui tuju tuleb saad kohe kuvaldale või saele valu anda

Tundub et sellest küsitlusest ei välju selge võitjana kumbki päev.
Ürituste toimumise päev
#10Usun, et pühapäev oleks sobivam, sest teadupärast toimuvad Saugal väga paljud ametlikud võidukihutamised, Open Track'ist ja erinevatest autoklubidest rääkimata. Juba see fakt elimineerib väga palju laupäevad võimalikest. Ja nagu eelkirjutajad juba nii mõnegi korra on maininud, toimub laupäeviti hulgi igasugu muid üritusi ja väljasõite jne. Ainult, et olgu pühapäeval või siis laupäeval, aga kuidagi ei tahaks end puhkepäeval üles ajada veel varajasemal hommikutunnil, kui tööpäeviti.
Tervitustega,
Patoloogiline Öökull
Tervitustega,
Patoloogiline Öökull
Ürituste toimumise päev
#13E.T. wrote:pildil 12 autot nähtavana...
abalt saab teha ju...
automobile bello ntx
bello

onu vello

Ürituste toimumise päev
#14noh muru peal pargitud autode üritus on Bello st Jaani korraldada 
aga kui vaid numbrit vaadata siis oli Saugal päris palju autosid kohal.
kae perra: http://www.hot.ee/andru16/album/Dynamic/index.html

Ürituste toimumise päev
#15E.T. wrote:noh muru peal pargitud autode üritus on Bello st Jaani korraldada