Tarvis teadjamat Alfanaatikut pärnu või viljandi ligiduses

tehniliselt on väga lihtne vaadata->

1) TÜV punktis sillakontroll, pidurid ja heitgaasid

2) kõik armatuurituled peavad põlema ja kustuma nagu ette nähtud

3) kõik asjad mille jaoks on salongis lüliti peavad toimima

4) kapoti all ei tohi olla erksavärvilisi juhtmeid mis tulevad "kuskilt" ja lähevad "kuhugi" (kõik need tal tegelikult pundis)

5) ühtki kilinat ega kolksu ei tohi kohapeal tuksudes, sõitu alustades sõites ega ka järsult pidurdades mootoriruumis esineda

6) ventikas peab igal tasandil puhuma ning klapid peavad liikuma

7) Kui müüja ütleb, et see tuluke põleb/see ei tööta/.... kuna siin on vaja relee või lüliti vms ära vahetada, siis jaluta minema

jms....

Tegelikult on Alfa tehnika kontrollimisel samasugune auto nagu Sierra-> Mis on katki see on katki ja selle leidmiseks ei pea just eriti spets olema (siiski jah-> erinevalt Sierrast tuleb Alfaostul selline magusavõitu udu pähe :lol: )

P.S. KÕIGE OLULISEM-> töösooja mootoriga täies mahus kiirendamisel peab totakas irve ja õnnelik läige silmadesse tekkima (seda saab peeglist kontrollida) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

kolhoos wrote:Kas snowguy noolib seda masinat?
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
Kellelgi aimu mis korras Alfa on ja kas müüjat ,Raido Kaselat, saab usaldada?
Kui jutt käib sellest autost, siis helista Auserisse ja/või Faktosse ja küsi numbrimärgi järgi, kas autoga on suuremaid probleeme olnud.

PS: Kui peast teavad reg.numbrit, siis on olnud ilmselt vilets omanik või hoopis mõni tuttav.
a.k.a Anthrax

eeee..... :?

ega vist :lol: niipalju, kui olen aru saanud, siis on meil kapriiside lahendamiseks olemas TRK, Jano ja see foorum :wink:

Lisaks siis margiesindus (kuskohas vähemalt kuulu järgi on asi palju paremaks läinud) ning loomulikult pädevad autoelektrikud, keda ka Pärnus kohata võiks... ei tasu unustada, et hoolimata kõigest on siiski ka Alfa 156 üsnagi tavaline auto, mis allub kõigile reeglitele (ei ole tal peale Selespeed kasti midagi mis oluliselt erineks Audi ja Bmw uuematest mudelitest-> Bmw on isegi selespiidi analoog olemas)
Tegelikult ma olen normaalne....