õhulugeja probla?

Käisin Faktos alles diagnoosimas. Jõud alfal otsas. Öeldi, et õhulugeja kutu. Kas on võimalus, et seal on mingi puhastamise vaev äkki või sellel juhul pole mõtet proovidagi ja panna uus peale viie tonni :? eest? Alfa siis 156 2.0 ts 2000 aasta.

õhulugeja probla?

ühes pirni tänava teada-tuntud töökojas õhukululugeja eest küll nii palju maksta ei tulnud, kui nüüd õigesti meeles on muidugi... :wink: aga seda mäletan ilmselt veel kaua eredalt, kuidas alfisti naeratus kõrvuni venis, kui uue õhukululugejaga töökojast välja veeresin :D

õhulugeja probla?

ruldo wrote:Saan pühapää õhulugeja. Proovin seda. Kui ei aita siis otsin edasi...

Nägin ise jube palju vaeva selle probleemiga, Osta autopoest karburaatori puhastus vahendit ja puhasta tühikäigu mootori ära. Minul see aitas. 2 variant,et karteri tuulutus ka umbes...

Minu teada kui lugeja on p...... siis peaks puterdama+välja surema.

SOOORY FOR BAD ESTONIAN :oops:

õhulugeja probla?

Igatahes peaks õhulugejast olema päris palju juttu juba foorumis. Kogemusi, et sõbral 2,0 Selespeed 2000a 156 olid õhulugeja pistikukontaktid lihtsalt oksüdeerunud ja ei andnud hästi kontakti... auto puterdas ja ei läinud hästi pöördesse. Liigutas pistikud ja puhastas ära ja auto oli nagu uus. St ei maksa kohe joosta vahetama, vaid tasuks vbolla enne sellised elementaarsed asjad üle kontrollida. Kui käisid kuskil Faktos või Auseris kontrollimas, siis kahtlen, kas nad ikka said sellega hakkama. Nendel igaljuhul ju soodsam 5kilo eest uus jupp müüa või siis ei vahetata midagi ja küsivad ikka 5kilo :P

õhulugeja probla?

Kus juures...

Kui mul oli õhulugeja katki,( PROOVISIN ISE PUHASTADA!!!! ) siis, TEADMISEKS KÕIGILE, Väga hästi sobib SAABi lugeja romulast :) Kus juures, sain lugejat andmetega: SAAB, 2001a, 2.0, 98kw, kui ma ei eksi, SOBIS MULLE NAGU EMAPLAAT ( 1.6, 16V, 88kw ) :shock: LOEB SAMA HÄSTI , võrreldes originaaliga, ..... MAKSIS 1500 eeku :P