aegajalt juhtub, et uks läheb servapidi kuhugi vastu ... kuigi on ukse lahtitegijat hoiatatud, "Vaata et ..."
kas keegi teab, kust oleks võimalik, sellised, võimalikult tagasihoidlikuid silikon või kummi ribasi / punne või mis iganes hankida ...
selliseid reflektoriga värke (nagu olid veneaeg popid) kah ei tahaks
uste servade kaitse
#23M Kivikaitseteip äkki sobiks? 
See ju on läbipaistev. Ja lõika milliseks tahad.

See ju on läbipaistev. Ja lõika milliseks tahad.
uste servade kaitse
#3GT uksega on siuke lugu, et see on 147 sisuga enamvähem ja "sang" suht vales kohas, ehk siis GT uks ise kupeele omaselt väga lai (pikk?) ja käepide suht uksehinge lähedal ja avamisel tekib mõnus hooandmisvõimalus, ning minimaalne pidurdamisvõimalus, asi avaneb suure hooga ja kolks tuleb kaunis... mina kasutan ukse alumist taskuserva, saab paremini kinni hoida, ei lähe uks lendu parklas, lastega küll keeruline meelde tuletada, seetõttu pargingi kaugel teistest
...oi ma ei hakka meenutama neid kõiki kolakaid mis mu alfakestele parklates on pandud, pahatahtlikke ja lohakaid inimesi kõik kohad täis enamus meelega virutatud mulle tundub ja iga kord argpükslikult minema sõidetud, kuradi...
...ahjaa teemast kah
...ma arvan, et igast uksekaitsed jäävad jube rõvedad 

...oi ma ei hakka meenutama neid kõiki kolakaid mis mu alfakestele parklates on pandud, pahatahtlikke ja lohakaid inimesi kõik kohad täis enamus meelega virutatud mulle tundub ja iga kord argpükslikult minema sõidetud, kuradi...

...ahjaa teemast kah

uste servade kaitse
#4kusjuures see osa parklast kuhu keegi ei pargi on umbes täpselt 20m kaugusel viimasest parkijast
olen ka ise kasutanud võimalust käia see paarkümmend meetrit rohkem ja säästa närve uksealla parkimisest johtuva trügimisega.
praegust käru pargin muidugi sinna kuhu mahub
olen ka ise kasutanud võimalust käia see paarkümmend meetrit rohkem ja säästa närve uksealla parkimisest johtuva trügimisega.
praegust käru pargin muidugi sinna kuhu mahub

uste servade kaitse
#5E.T. wrote:kusjuures see osa parklast kuhu keegi ei pargi on umbes täpselt 20m kaugusel viimasest parkijast
Omast pidevalt korduvast kogemusest

Ainult, et siis olen ise viimane parkija ning kiputakse külje alla pugema

Aga tegelikult seda küll, et Alfal on piisavalt seksapiili, et kõik külge lüüa tahaksid

Tegelikult ma olen normaalne....
uste servade kaitse
#6ts wrote:Aga tegelikult seda küll, et Alfal on piisavalt seksapiili, et kõik külge lüüa tahaksid
Teid togitakse hellalt ustega, aga minule tuldi õkva ninaga külge parklas:(
Kuradi ahistajad. Mõlemal pool oli 4 vaba parkimiskohta muidu...
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
uste servade kaitse
#7zakalwe wrote:Teid togitakse hellalt ustega, aga minule tuldi õkva ninaga külge parklas:(ts wrote:Aga tegelikult seda küll, et Alfal on piisavalt seksapiili, et kõik külge lüüa tahaksid
Kuradi ahistajad. Mõlemal pool oli 4 vaba parkimiskohta muidu...
Aga võibolla ta alguses proovis õrnalt

läheb vist käest ära jälle...
uste servade kaitse
#10raudmell wrote:Jooksuaeg!?
sõiduaeg ikka

uste servade kaitse
#11)&//&%(%¤&%RE&¤#%¤#&E&%&/(/&%(/¤&%¤&/%(/&¤/(¤
Kuradi ahvid rsk %&%&%R%¤&&&&%&%%¤
Ts@korjas täna JÄLLE 164 ukse küljest... Seekord kuradi pahtliraisktükiraisk küll... kõrvaistuja ukse KESKEL ülaservas...
Parkisin kõrvalisutja poolega PARKIMISEKS KEELATUD ALA (kollased jooned ja puha) KÕRVALE krt küll.... ka ei ikka on vaja oma kuradi valesse kohta pargitud lagunevate busside krdi rsk pahtliga paigatud uksi jalaga seestpoolt lahti lüüa rsk.... ja seejärel lihtsalt minema sõita RSK...
homme võtab TS pagassist hüdraulilise tungraua ja õpetab selle igasugustele kuradi talpennidele iseseisvalt ja kõigi tahtest sõltumatult üle tahi sõitma (see "täke" või õigemini auk on nüüd selline, et ilmselt tuleb rooste kah peale RSK)
Parklas näeme raisk
Sry...
läksun hoogu vist natuke
no lihtsalt ei mahu pähe ... mismoodi saab lihtsalt nii loll, saamatu, ülbe ja hoolimatu jobu olla
P.s. hakkas kohe nagu natuke kergem... pealegi tema kaotus oli suurem
selle 2 cm2 osas, mis minu auto külge jäi (KRRT seda pidi laua värvi seest ära kangutama) pole hullu, kuid pahtli ja paikamise kvaliteeti vaadates pidi veel pool ust talle tuppa ära kukkuma
P.p.s. Kui näete kuskil sinist 155-te hästi viltu üle 6 koha parkimas (miinid ja siilid jms ümberringi, siis ärge pahandage eks
)
Kuradi ahvid rsk %&%&%R%¤&&&&%&%%¤

Ts@korjas täna JÄLLE 164 ukse küljest... Seekord kuradi pahtliraisktükiraisk küll... kõrvaistuja ukse KESKEL ülaservas...
Parkisin kõrvalisutja poolega PARKIMISEKS KEELATUD ALA (kollased jooned ja puha) KÕRVALE krt küll.... ka ei ikka on vaja oma kuradi valesse kohta pargitud lagunevate busside krdi rsk pahtliga paigatud uksi jalaga seestpoolt lahti lüüa rsk.... ja seejärel lihtsalt minema sõita RSK...
homme võtab TS pagassist hüdraulilise tungraua ja õpetab selle igasugustele kuradi talpennidele iseseisvalt ja kõigi tahtest sõltumatult üle tahi sõitma (see "täke" või õigemini auk on nüüd selline, et ilmselt tuleb rooste kah peale RSK)

Parklas näeme raisk

Sry...

P.s. hakkas kohe nagu natuke kergem... pealegi tema kaotus oli suurem

P.p.s. Kui näete kuskil sinist 155-te hästi viltu üle 6 koha parkimas (miinid ja siilid jms ümberringi, siis ärge pahandage eks

uste servade kaitse

ootasin... oli igav... tegin auto kõrval suitsu (väga ebatervislik muidugi)...
nokkisin siis selle tüki serva ja

KRRT elu on ikka ilus tegelikult

Mismoodi muidugi selle bussikese uks kokku pandud on

Müstika igatahes

uste servade kaitse
#13no on sul alles armastus auto vastu kui selliste koerailmadega auto kõrval suitsu käid kimumas 

uste servade kaitse
#14E.T. wrote:no on sul alles armastus auto vastu kui selliste koerailmadega auto kõrval suitsu käid kimumas

ja pooletunnine ootamine parklas on suht igapäevane nähtus juba

uste servade kaitse
ma ei suitseta regulaarselt juba üle 2 aasta...
enne seda kõffisin erineva sagedusega
1985-1996
1999-2004