Tere kõigile
Esimesed turvavööd on kinni kiilunud, tahaks neile ligi pääseda aga ei tea kuidas seda teha ilma, et midagi ära rikuks. järsku keegi soovitab kuidas viimistlust lõhkumatta asi korda ajada.
164 turvavööd
#2no-manuaali lõik selle lammutamise kohta...ja mul ka turvavööd olemas...et...momendil arvuti katki-ei saa manuaali lõiku sulle saata... 

164 turvavööd
#3niisiis-> Võtad istmed välja (kaks polti eesservas kaks tagaservas)
seejärel võtad imepisikese kuuskandi ning keerad turvavöö kõrguseregulaatori lahti. Siis peaksid jube poldikohtadele ligi pääsema... plastkate käib iseenesest suhteliselt lihtsalt ära... pead lihtsalt vaibahoidja ("astmelaua") lahti kruvima ning ongi olemas...
lühikirjeldus mälu järgi
täpsemat infot oskaks anda ise kruvikeerajaga auto juures olles
seejärel võtad imepisikese kuuskandi ning keerad turvavöö kõrguseregulaatori lahti. Siis peaksid jube poldikohtadele ligi pääsema... plastkate käib iseenesest suhteliselt lihtsalt ära... pead lihtsalt vaibahoidja ("astmelaua") lahti kruvima ning ongi olemas...
lühikirjeldus mälu järgi

täpsemat infot oskaks anda ise kruvikeerajaga auto juures olles

Tegelikult ma olen normaalne....
164 turvavööd
#4Mul juhtus täna 145ga sama lugu, juhipoolne turvavöö ei liigu edasi ega tagasi.
Milles võib seal probleem olla ja kas on parandatav.
Milles võib seal probleem olla ja kas on parandatav.
164 turvavööd
#5Kui ei liigu ei edasi ega tagasi, siis on kas midagi mehhanismi vahel või siis on lukusti kinni kiilunud (kuna turvavõõ rullik on nii üliprimitiivne asi, siis lihtsalt ei saa midagi rohkem olla
)
võta lahti ja vaata üle (ja kui seal mingi plastlulla vahel on, siis võta see ära-> arvatavasti on tegu polstritüübliga
)

võta lahti ja vaata üle (ja kui seal mingi plastlulla vahel on, siis võta see ära-> arvatavasti on tegu polstritüübliga

Tegelikult ma olen normaalne....
164 turvavööd
#6Igaljuhul juhtus sellega nii, et kaks päeva loksutasin teisi, et äkki hakkab liikuma aga ei midagi. Sain tänaseks töökotta aja ja läksin hommikul kokkulepitud ajaks sinna.
Ajasin auto sisse ja kui hakkasin remondimehele näitama kinni kiilunud turvavööd, siis ta liikus niimodi nagu poleks kunagi kinni olnudki. (Remonti sõites oli veel kinni)
Loodan, et see pole selline viga, mis kõige ebameeldivamatel hetkedel ennast uuesti näitab. See tagumise polstri lahti võtmine paistab päris jama töö olevat.
Ajasin auto sisse ja kui hakkasin remondimehele näitama kinni kiilunud turvavööd, siis ta liikus niimodi nagu poleks kunagi kinni olnudki. (Remonti sõites oli veel kinni)
Loodan, et see pole selline viga, mis kõige ebameeldivamatel hetkedel ennast uuesti näitab. See tagumise polstri lahti võtmine paistab päris jama töö olevat.
164 turvavööd
#7morbiid wrote:Igaljuhul juhtus sellega nii, et kaks päeva loksutasin teisi, et äkki hakkab liikuma aga ei midagi. Sain tänaseks töökotta aja ja läksin hommikul kokkulepitud ajaks sinna.
polstriga saad ise kah hakkama kui veitsa viitsid jamada
on oht igasugu pisividinaid puruks teha