AR 166 tagasilla puksid?

Ega sul väga muud valikut ei ole, kui sa originaalõõtsasid osta ei taha. Kodanik lamp otsis küll kunagi oma endisele autole kusagilt kummipuksid välja, aga kust neid saada võiks, ei ole vähemalt mul halli aimugi (ja ega lihtsurelikule hinnas väga palju vahet ilmselt nagunii ei tuleks) :icon_think:

Teadjamad mehed, kes aastaid 166-le tagasilda Powerflexi pannud ütlesid, et neil ei ole mitte kunagi nendega probleeme olnud. Välismaa foorumites pole mõni jälle nendega aastatki sõita saanud (äkki korralikult määrimata jäetud?). Kuigi, alumiste õõtsade geomeetria pärast võiks arvata, et tagumised PU-puksid igavesed ei ole ja saavad otsa varem või hiljem. Enda masinal on need all olnud poolteist aastat ja vist peaaegu 30 000. Läbisõitu pole küll nendel veel nii palju, et vastupidavuse koha pealt mingeid erilisi järeldusi teha võiks, aga siiani kõik hea - ei kägise ega midagi, nagu polüuretaanpukside kohta enamasti kurdetakse :popcorn:

AR 166 tagasilla puksid?

Kahro wrote:Küsiks veel niipalju, et kas hind õigustab ennast? Ja on kellelgi kogemusi nendega ja pakutava eluaegse garantiiga?

Terv Kahro
Enda eelmisel masinal oli terve auto nendega ära tehtud. Kestsid ca 5 aastat ja ca 80.000-100.000 km.
Neid peab aeg-ajalt siiski määrima, sest määre kaob vahelt ära mingi aja jooksul, hakkavad kägisema ja siis juba liiv ja mustus hakkavad pukse õgvendama.
166'le ilmselt ei pane, ei ole soovi masinat nii jäigaks teha.

Kes veel ei teadnud, siis TRW'd (ehk originaalitootjat) saab tellida Taketi ja mõnda aega ka Forsi kaudu. Mõlemad ka Tartus olemas.

terv, teager
Image

AR 166 tagasilla puksid?

Tänud väärtusliku info eest!
Päring Taketisse saadetud ja ootan huviga vastust, siis juba lihtsam otsust langetada.
Uudishimust tahaks polüretaan puksi proovida ja katseeksitus meetodil eluiga testida, aga sellisel juhul tuleb hulk jäikasid km nagu ma aru saan.

AR 166 tagasilla puksid?

Ma ei ütleks, et auto nüüd niiväga jäigem on. Peale tagasilla tegemist ei tundnud ma muud vahet kui ainult seda, et auto ei liputanud kõikvõimalike konaruste peal saba enam. Ütleks selle kohta pigem, et meeldivalt konkreetne :captain: