Katalüsaatori ummistumine

Hingamine ei ole enam päris see, mis ta peaks olema. Seda just kõrgematel pööretel. Kuni 4000rpm on kõik nagu korras. Sealt üles läheb vaevaliseks. Kiirendus on ebaühtlane ja tekib selline gaaside pressimise susin(ei oska seda paremini seletada).
a.k.a Anthrax

kuidas kontrollida :roll: 8)

maanteel 100km/h vaheta kolmanda peale 8) siis sõida niimoodi umbes 10km ja vaheta uuesti üles veel 10 km läbimiseks

seejärel proovi uuesti kiirendada...

selle tulemusena peaks kat olema suhteliselt puhas ning kui sama probleem esineb siis mine koputa korraks... kui nüüd kolinat kostub, siis on katiga aamen.

Kui aga tuleb jõud tagasi oli kat lihtsalt natuke umbes

Aga kui kolinat ei teki, siis on probleem tõenäoliselt kuskil mujal :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

:roll:

mõtlema hakates, siis mis autost konkreetselt juttu on?

selle 3 käigu panin enda 164 näitel (ehk siis pöörded ~4400 ringi)

Tõenäoliselt, kui diislist jutt on siis kolmanda käiguga 100km/h 10km arvatavasti eriti nagu ei läbi :roll:

Asja idee on siiski puhuda torud korralikult puhtaks :wink:

Lisaboonusena kolvirõngaste vahelt nõge vähemaks :twisted:

Muuseas, meil ettevõttes kasutuses olevatel kahel 2,5 Mondeol ~50tuhkm pealt läksid katid nii umbe, et üle 120 liikumine oli võimatu. Kusjuures üht neist suht tihti venemaal tangitud, teist 99% Eestis Nestest :?

VML wrote:no...tavaliselt ehk pääseb vaatama katalüsaatori elementi-originaalis reeglina katalüsaator eraldi jupina vahelt väljakäiv... 1 ots lahti võtta ja vaadata milline kärg välja näeb... :roll:
Kat on keevitatud.

Kui passis pole kati märgitud aga põhjaall ta on olemas, kas siis selle eemaldamisel peaks teoreetiliselt jääma CO normi piiresse?
a.k.a Anthrax

Kati olemasolu ei kontrollita enam ammu vastava märkega passist...

"Ütle, mis auto ning mootoriga on tegu ja ma ütlen kas sul peab kat olema" Ütles tehnoülevaataja arvutis olev Autodata laisa ohkega...

Ehk siis autodel alates tootmisaastast 1992 on 95% puhul kat olemas. :wink: