Häbipost

:)

Kuna erinevates teemades ikka mainitakse, siis äkki eraldi koht selleks. Distsipliini mõttes, et näeks, kuidas EV's on kord majas.

Igatahes pühapäeval Tallinn- Narva mnt'l, kl pool 1 öösel +21 km/h. Kiirmenetlus oleks 2100.- olnud, valisin komisjoni. Seadus on seadus, aga kurat - kõige "ohtlikuma" teelõigu valisid sõbrad küll - 4-realine tühi tee, +7 kraadi, hea nähtavus. 2 nädalat tagasi oleks kõik seaduslik olnud. Ösnaga ma ei tunne, et ma oleks huligaan olnud või hullu pannud. 111 km/h..

Loodame, et see jääb siin ainukeseks postituseks :)

Häbipost

Ega siin muud üle jää kui tuleb Alfa vahetada 1.0 Opel Corsa või Ford Ka vastu.. 8) siis on kiiruseületamine välistatud - ennem jõuad sihtkohta kui seier jõuab 111 km/h tõusta :lol:

Häbipost

no ma mainin ka oma patud ära:

2007 a Veebruar Pärnu mnt (järve expert kaupluse kõrval). Päike madalal ja venin linnaliini bussi kõrval... järsku mingi kähmakas sööstab teele... tunnen ära politsei silueti, jõuan mõelda, et kelle alla see sõge nüüd jookseb, mõni aasta tagasi ju samas kohas alles aeti pol alla... ja siis taban, et püüab mind...

SUURED SILMAD!

lühike üleolev vestlus ametnike poolt.. paberid komisjoni

900.-kr

ps! enne seda eksisin kiiruse suhtes vimati 2003 kevadel... ja enne seda ei mäleta 1998 ehk... balti jaama juures 64km/h.

Häbipost

:roll: njaa... vennal oli mõne aasta eest joobes juhtimine-külavahel...teel pold kedagi...ja jõudis koju juba otsapidi...nati enne kodu tehti 10 000+3 kuud jala... :roll: oli õpetlik küll...-pani kohalike idioote vihkama...-mul on nad isiklikult koguaeg pinda käind...-kuna omal ajal pold lube :oops: aga nende jutt ja lubadused on nendeks ka jäänd... suhted ametivõimudega pole just meeldivad old... siis kui neid vaja pole neid kunagi old... ja siis kui nad pole teretulnud siis on neil veel õigust ülegi-isegi üle eesti vabariigi seaduste piiride... paneb mõtlema mille eest nad siis palka saavd kui ka nemad seadusi ei tunne... :roll: seal juures siiski palju tänu neile vähestele politseinikele kes teavad, mida teevad ja seda õige asja nimel... :!:

Häbipost

ma pean häbenema. Rahulik, iial mitte kiirustav pereisa, nagu ma olen :twisted: , siis mul on viimased 10 a olnud pidevalt 1 kehtiv üleval ja olen nii mõnedki korrad 1 kuu kaupa ilma lubadeta sõitnud.

Ainult ja eranditult kiiruse ületamise eest.

Viimane juhtum oli Vabaduse puiesteel, kui keerasin valdekust välja ja lasin sinisel teise peeneks, et liiklusel jalust ära saada (loll, kes vabandust ei leia eks ) fikseeriti 50 alas 40 kopikatega üle..
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Häbipost

Mul õnneks pole midagi lisada, peale suure ebaõnne, kus ma enne lubade saamist 2x suutsin politseile vahele jääda. Kusjuures käsi südamele pannes tunnistan, et sõitsin tõesti väga vähe üksinda (4-6korda, millest pooled korrad 1,5km kaugusele poodi ja tagasi).

Pärast lubade saamist pandi mind esimese aasta jooksul ~10x puhuma.

Sellepärast ei lähe juba põhimõtte pärast vindise peaga isegi autot garaazhi ajama, rääkimata mõnest pikemast otsast.

Ma ei vihka kedagi 8)
a.k.a Anthrax

Häbipost

8) Aeg offtopicuc'uks 8)

mitte et kelgiks aga...

Minu ainus lähikontakt sinise onuga oli, kui olin kapoti all juhtmeid sakutamas ning konstaabel astus ligi... tervitas viisakalt ning pakkus, et kui mul krokodillid olemas on, siis võin need tema patrullauto akuklemmidele sättida :shock:

Vastusele, "Aitäh, aga hetkel sellest abi pole, kuna aku on korras, vool kaob kuskilt vahepealt ära" soovitati pöörduda diagnostikasse ja sooviti edu probleemi lahendamisel....

Muudest asjadest-> ühe korra sõitsin promilli (või mitmega) tervelt 200m põldude vahel lihtsalt selleks, et aru saada, mis jõud see on, mis inimesi purjusena rooli ajab... ei saanud aru :P

Korralik inimene, nagu ka mina olen (tavaliselt)... linnas sees juhtub kah teine käik kuidagi kiirelt sinna 6krpm juurde (eriti tammsaare teelt pärnu maanteele keeratus, kus tuleb kärmelt teisele poole äärmisse ritta jõuda :oops: ) ning maanteel möödasõitudel kipub mõnikord ka neljas käik sisse lipsama ning pöördeid kuhugi samasse ringi kruvima (ptüi ptüi ptüi-> õnneks keegi pole veel märganud)

Absoluutne tipp oli möödasõit, kus möödasõidetavale ei mahtunud pähe, et miski alfapann julgeb tema 90 alas 80-ga liikuvast v6 märgiga varustatud saksa inseneritehnika aretisest mööda sõita ja surus kuni 150ni välja :oops: ja muidugi hea inimene nagu ma olen lasin tal minna enne manöövri lõpetamist (olles ise vastasuunavööndis kiiruseni 170km/h :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ). Enda õigustuseks siis asjaolu, et tee oli pikalt ette näha ning alustatud manööver tuleb ka lõpetada :mrgreen:

Kõige suurem häbi on muidugi, et ei olnud autos üksi... :oops: Tema häbiks... umbes 400m peale "võistluse" lõppu pööras ta peateelt kõrvale

aga minul on ikka veel seda meenutades vääääga häbi :oops:
Tegelikult ma olen normaalne....

Häbipost

Nii....

Räägin ka siis, kui korralik või korratu ma olen. Üldiselt pole politseiga erilisi kokkupuuteid olnud, mingil imelikul kombel võetakse alati maha kas minu ees või taga sõitev auto, aga mitte kunagi mind. Kaks korda olen ainult puhuda saanud, ja seda ka nii, et kõik võeti maha.

Kui nüüd järele mõelda, siis tegelikult ikka üks kord oli ka :oops: Sai siis poolikute lubadega ilma vastavat kaasreisijat omamata keila vahel sõidetud, kui politsei kinni pidas, panid puhuma, kontrolliti dokumenti ja öeldi, et kõik on korras, võite edasi sõida :D

Muidugi jah, minu kirstunaelaks on saanud parkimine tallinna linnas. Kolm korda olen juba viimase kahe aasta jooksul trahvi saanud, ükskord viidi lausa auto minema. Pean muidgi tunnistama, et kahel viimasel korral rikkusin ka teadlikult kehtivat parkimiskorda :oops: esimene kord, oli tegu lihtsalt teadmatusega, et tegu on veel tasulise alaga.

Sellised on siis minu patud, loodetavasti neid juurde ei kogune märkimisväärselt.

Häbipost

Hm. Seni rikkumisteta, see tähendab: fikseeritud rikkumisteta.

Alfa ostu järgselt sai küll siin ja seal (remondipunti ja garazheerimiskohta, ha-ha) ilma kehtiva TÜV-ta liigutud, mingi kuuajase perioodi jooksul ja ca 500 km kokku. Läks õnneks. Olen ka terve päeva kehtiva kindlustuseta sõitnud (oli vaja lapsega arsti juurde minna ja kuidagi polnud aega/võimalust kindlustuses käia)

Kiirust ka ületanud siin ja seal, aga enamasti mitte julmalt. Kui vana-võru mnt 110-150 välja arvata (seal on lihtsalt äge autot ja ennast proovida). Rumal, ma tean, aga mis teha.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Häbipost

Üks ja ainuke kord jäin kinni tallinna lähidal (trt-tln) umbes 100m enne 110kmh ala algust kui oli 150 sees :twisted: veel vana sinise 33ga. Enam toetada riigieelarvet ei soovi :lol:

Häbipost

Vastse uue alfa-omanikuna tekkis kord sportlik huvi, et kui kiiesti ma ikka oma töökohas majale tiiru peale teen. Kell 1 öösel polnud seal õuealal hingelistki ja suvine soojust õhkav asfalt lausa kutsus autot proovile panema. Iga ringiga kiirus aina suurenes, adrenaliin möllas, rehvid vilisesid ja külg libises. Kiirus läks õueala kohta päris suureks, teine käik sai ikka peeneks lastud. Ja et pea ringi ei käiks, et rehvid ühtlaselt kuluks ja et veel mõnusam oleks, sai ka teistpidi mingi kümme ringi rehve kulutatud. Suures eufoorias ei märganudki, et ligidal asuvast politseinike pesa parklast oli üks patrullauto välja sõitnud ja täpselt üle tee minu soolo-ringrada jälgima jäänud. Kui olin oma etteaste lõpetanud, pandi igasugused huvitavad värvilised tulukesed sähvima ja nad tõttasid mind autasustama. "Nooh, katsetasid autot, jah?!" ja "Head reisi!"olid ainukesed kiiduavaldused politseinike poolt ning suureks pettumuseks peale mingi plastmassist torujupikese kingituseks muud ei saanudki :roll:

Lähedal oli bussipeatus ja kõnnitee, ületasin lubatud kiirust u. 4 kodselt, tekitasin liiklusohtliku olukorra.... oleks olnud, mille eest käsa väänata
Alfaholic since 1997

Häbipost

suurima lubatud kiiruse ületamnine 21 km/h 50 alas möödasõidul - 1200kr - alfa 33 1.7 ie

1 vahtralehega sõitmine - 300kr - mazda 626 2.2

suurima lubatud kiiruse ületamine 1km/h 90 alas (kohtuvaidluse tulemus, taheti väita, et 41km/h üle 50 alas) - 180kr - alfa 164 3.0 12V

turvavööta sõit (ei tahtnud vööd määrida, olin tööriietes) - 300kr - alfa 164 3.0 12V

ülevaatus 10min kehtetu - hoiatus - alfa 33 1.4 imola

ühistranspordi real sõitmine (mendi arvates liiga pikalt, suundusin pirni tänavale) - 420kr - alfa 33 1.7 16V

tehke omad järeldused. neil pole ikka midagi asjalikku teha.

Häbipost

ennem lubade omanikuks saamist sain korra trahvi 1200.- (ema istus kõrval,mõlemal vööd kinni,paberid autol korras,jälgisin eeskirju,ainus mis puudus oli Luba sõitmiseks),

Tallinnas tööautoga sai kogemata roosa tule alt üle lipsatud ja 180.-

Turvavöö kinnitamata ja jälle 180.-

Loodan et rohkem neid tylitama ei pea!

Häbipost

3x sõitmine ilma juhtimisõiguseta 9k opel kadett, opel combo, alfa 33sw alustasin varakult :oops:

900.- sotiga seitsmekümne alas scorpaga millel spido ei töödanud. 600.- naeltega suvel, scorpa. üldiselt olen enamus trahve ikka väiksemaks rääkinud ja isegi hoiatuse saanud, vahtralehega 120km/h tartu mnt.

Häbipost

Viimane rikkumine oli Pärnus..udutulede eest 300.-

Ja 2 kiiruseületamist ka olnud, üks Vana-Narva mnt-l aasta tagasi, ennem võis seal 70ga sõita, kuid muudeti 50 alaks ja sain kohe litaka.

Teine oli õhtusel tunnil kusagil väike asulas..kus 50 ala hakkas lõppema (lisasin vaikselt gaasi muidugi), aga mundrimehed passisid just seal märgi juures võsas ja võtsid autosid maha järjepidevalt k.a. minu. Radarisse +20.

Puhumist on ka päris palju olnud..üks kord sai lausa 2 korda ühe õhtu jooksul :) Õnneks ei ole kommet pärast jookide manustamist tiirutama minna.