Aeg offtopicuc'uks
mitte et kelgiks aga...
Minu ainus lähikontakt sinise onuga oli, kui olin kapoti all juhtmeid sakutamas ning konstaabel astus ligi... tervitas viisakalt ning pakkus, et kui mul krokodillid olemas on, siis võin need tema patrullauto akuklemmidele sättida
Vastusele, "Aitäh, aga hetkel sellest abi pole, kuna aku on korras, vool kaob kuskilt vahepealt ära" soovitati pöörduda diagnostikasse ja sooviti edu probleemi lahendamisel....
Muudest asjadest-> ühe korra sõitsin promilli (või mitmega) tervelt 200m põldude vahel lihtsalt selleks, et aru saada, mis jõud see on, mis inimesi purjusena rooli ajab... ei saanud aru
Korralik inimene, nagu ka mina olen (tavaliselt)... linnas sees juhtub kah teine käik kuidagi kiirelt sinna 6krpm juurde (eriti tammsaare teelt pärnu maanteele keeratus, kus tuleb kärmelt teisele poole äärmisse ritta jõuda

) ning maanteel möödasõitudel kipub mõnikord ka neljas käik sisse lipsama ning pöördeid kuhugi samasse ringi kruvima (ptüi ptüi ptüi-> õnneks keegi pole veel märganud)
Absoluutne tipp oli möödasõit, kus möödasõidetavale ei mahtunud pähe, et miski alfapann julgeb tema 90 alas 80-ga liikuvast v6 märgiga varustatud saksa inseneritehnika aretisest mööda sõita ja surus kuni 150ni välja

ja muidugi hea inimene nagu ma olen lasin tal minna enne manöövri lõpetamist (olles ise vastasuunavööndis kiiruseni 170km/h

). Enda õigustuseks siis asjaolu, et tee oli pikalt ette näha ning alustatud manööver tuleb ka lõpetada
Kõige suurem häbi on muidugi, et ei olnud autos üksi...

Tema häbiks... umbes 400m peale "võistluse" lõppu pööras ta peateelt kõrvale
aga minul on ikka veel seda meenutades vääääga häbi

Tegelikult ma olen normaalne....