vaevalt hr K hõbekolli v Ti tänavakasutuse peae on mõelnud...
igapäevaseks logistamiseks sobib mõni argisem sai küll ju...
ei mõtle ka mina igapäeaseks logistamiseks midagi ehitada... iseasi kuidas matemaatika ja reaalselt kasutuses oleva eelarvega üldse kokku klapivad...
PS! iga inimene on just nii suur kui suured on ta unistused.
"Püha offtopic" mootori kaasaaitamisest
#2Löö kokku kõige mustem stenaarium ja absoluutselt suurimad numbridE.T. wrote:iseasi kuidas matemaatika ja reaalselt kasutuses oleva eelarvega üldse kokku klapivad...

Kui see verest välja ei löö, siis hakka ehitama. Ja seejärel on iga odavamalt saadud tükk või isetehtud asi kokkuhoid

Ts@näiteks arvestas 164 ostu puhul absoluutselt kõik kuluosad eelarvesse sisse ja jagas aastase perioodi peale ära enne lõplikku otustamist

E.T. wrote:PS! iga inimene on just nii suur kui suured on ta unistused.
Püha taevas

Tegelikult ma olen normaalne....
#3PS! iga inimene on just nii suur kui suured on ta unistused.
ahsoo, nüüd ma siis tean miks terve linn on täis autodega relvastatud väikseid m***e...

...eile tahtis üks bemmimees mind ja minu Ti'd lihtsalt pasaks sõita lambist, rääkimata sellest, et laps ka autos oli jne
#4lugesin 2 korda, tegin vahe sisse ja siis lugesin veelkorra...
Alfanatico, mul jäi flosoofia arusaamatuks.
Alfanatico, mul jäi flosoofia arusaamatuks.
#5alfanatico filosoofia lahtiseletamise võistlus 
Nende unistused piirduvadki ainult selle võimalikult spoilerdatud ja võimsa bemmiga paarutamises ehk, siis mitte väga suur unistus, mis enamjaolt on ka täide läinud ja kuna kuhugi rohkem püüelda pole (järgmise sms laenu eest saab kasutatud sportrooli sõbralt), siis saab elu nautida ja käituda liikluses nagu "muhe enn".. nii?

Nende unistused piirduvadki ainult selle võimalikult spoilerdatud ja võimsa bemmiga paarutamises ehk, siis mitte väga suur unistus, mis enamjaolt on ka täide läinud ja kuna kuhugi rohkem püüelda pole (järgmise sms laenu eest saab kasutatud sportrooli sõbralt), siis saab elu nautida ja käituda liikluses nagu "muhe enn".. nii?
#6alfanatico wrote:ahsoo, nüüd ma siis tean miks terve linn on täis autodega relvastatud väikseid m***e......tunduvad mulle just niisuured nagu nende unistused
Seda, et

Unistust ei ole võimalik osta, unistusega kaasnevad unetud ööd, magus udu, negatiivsete ja postiivsete emotsioonide lämmatav tulv, depressioonilaadne seisund, kui see jällegi käest libisema hakkab ning ülim eufooria, kui see lähemale tuleb...
unistus realiseerub tavaliselt pika pika aja peale ning unistaja ise ei tee mitte kunagi mitte midagi, mis seda saavutust võiks lõhkuda...
Unistus on puhas ja püha... unistamine on inimesele ainuomane ning unistusteta ei ole ka mingit jõudu, mis inimkonda edasi viiks

Seega need, kes on ostnud omale auto ja ei unistagi enamast, kui sellega mööda linna ringi tuututada ei oma ei emotsioone ega ka mingit kontaktitaju Unistuse kui sellisega...

Ärgem neid ühte patta pangem eks

#7Whoaaa
alfa mootorile kaasaaitamine on taandumas unistuste mängumaale 
Unistused on muidugist lahe värk, nendest lahedam on ainult nende teostamine/teostumine

Unistused on muidugist lahe värk, nendest lahedam on ainult nende teostamine/teostumine
#8...ma olen vist päris kuulus, et minu ütlusi juba tõlgendatakse ja need niipalju tähelepanu pälvivad
...ja faktor- jälle offtoppi niiet ujutab 

#9sul näikse unistuste 'realization rate' 'extremely high' olevat 

#10jah - hoidku jumal selle eest, et nüüd vale tõlgendamisega oma unustuse korstnasse kirjutad
Kõik ikka veel mäletavad, et räägime veel teemas-> mida teha 1,7l boxeriga, et sealt rohkem võimsust saada
Selle häire nimi oli vist keskendumisvõimetus? ehk zakalwe siis paneb meile diagnoosi

Kõik ikka veel mäletavad, et räägime veel teemas-> mida teha 1,7l boxeriga, et sealt rohkem võimsust saada

Selle häire nimi oli vist keskendumisvõimetus? ehk zakalwe siis paneb meile diagnoosi

#11vist lihtsalt kohe alguses ar2 poolt välja pakutud realistlik plaan tundus liig madala latina 
mida ta vististi pole meenutades kasvõi maqsi esinemist Põltsamaa õppeplatsil

mida ta vististi pole meenutades kasvõi maqsi esinemist Põltsamaa õppeplatsil

Miks piirduda puuladva puudutamisega, kui pilved vaid "natuke" kõrgemal on ?

#13Postikastid, pommikastid
Pommikastid, kommikastid
Saapakastid, seebikastid
Seebikastid, beebikastid
Pesukastid, paelakastid
Paelakastid, naelakastid
Nõelakastid, nuudlikastid
Nuudlikastid, puudlikastid
Pudrukastid, loosikastid
Loosikastid, roosikastid
Nöörikastid, liivakastid
Liivakastid, piimkastid
Papikastid, lauakastid
Lauakastid, rauakastid
Kellakastid, söögikastid
Söögikastid, köögikastid
Soovitavalt 'NoBigSilence' saatel ümiseda
Pommikastid, kommikastid
Saapakastid, seebikastid
Seebikastid, beebikastid
Pesukastid, paelakastid
Paelakastid, naelakastid
Nõelakastid, nuudlikastid
Nuudlikastid, puudlikastid
Pudrukastid, loosikastid
Loosikastid, roosikastid
Nöörikastid, liivakastid
Liivakastid, piimkastid
Papikastid, lauakastid
Lauakastid, rauakastid
Kellakastid, söögikastid
Söögikastid, köögikastid
Soovitavalt 'NoBigSilence' saatel ümiseda

#14kuidas kuningas kuu peale kippus!
PS!
magsi süüt oli ka raplas vinge...
Sauga oli vähe teises võtmes paraku...
NB! teema algataja auto on müügis... täiesti offtopic.

PS!
magsi süüt oli ka raplas vinge...
Sauga oli vähe teises võtmes paraku...
NB! teema algataja auto on müügis... täiesti offtopic.
#15ts wrote:Selle häire nimi oli vist keskendumisvõimetus? ehk zakalwe siis paneb meile diagnoosi![]()
Äh? Keskendumisvõimetus on enamasti [millegi] tagajärg, mitte diagnoos. Ja pole mitte alati haiguslik. Õigemini enamasti pole. Okei, okei, LASTE diagnoosina on küll 'tähelepanupuudulikkuse sündroom' (F90.0) olemas.
Ma küll ei tea, kuidas see selgitus 1.7 boxeri järeleaitamisele kaasa aitas? Kui ehk niipalju, et enamasti hajevil tähelepanu tõttu psühhi akuutosakonda kinni ei panda, nii et võite rahus mootoreid edasi näppida. Kas siis paberil, änternetis või garaažis.
Ahjaa. '[tähelepanupuudulikkuse sündroomi] sekundaarseteks komplikatsioonideks võivad olla sotsiaalse suhtlemise häired ja madal enesehinnang'. Palju õnne!:)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)