"Püha offtopic" mootori kaasaaitamisest

vaevalt hr K hõbekolli v Ti tänavakasutuse peae on mõelnud...

igapäevaseks logistamiseks sobib mõni argisem sai küll ju...

ei mõtle ka mina igapäeaseks logistamiseks midagi ehitada... iseasi kuidas matemaatika ja reaalselt kasutuses oleva eelarvega üldse kokku klapivad...

PS! iga inimene on just nii suur kui suured on ta unistused.

E.T. wrote:iseasi kuidas matemaatika ja reaalselt kasutuses oleva eelarvega üldse kokku klapivad...
Löö kokku kõige mustem stenaarium ja absoluutselt suurimad numbrid :wink:
Kui see verest välja ei löö, siis hakka ehitama. Ja seejärel on iga odavamalt saadud tükk või isetehtud asi kokkuhoid :lol:

Ts@näiteks arvestas 164 ostu puhul absoluutselt kõik kuluosad eelarvesse sisse ja jagas aastase perioodi peale ära enne lõplikku otustamist :oops: krrt no sellist kokkuhoidu poleks osanud oodatagi :lol:
E.T. wrote:PS! iga inimene on just nii suur kui suured on ta unistused.

Püha taevas :shock: küll ma olen ikka suur :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

alfanatico filosoofia lahtiseletamise võistlus :)

Nende unistused piirduvadki ainult selle võimalikult spoilerdatud ja võimsa bemmiga paarutamises ehk, siis mitte väga suur unistus, mis enamjaolt on ka täide läinud ja kuna kuhugi rohkem püüelda pole (järgmise sms laenu eest saab kasutatud sportrooli sõbralt), siis saab elu nautida ja käituda liikluses nagu "muhe enn".. nii?

alfanatico wrote:ahsoo, nüüd ma siis tean miks terve linn on täis autodega relvastatud väikseid m***e... :roll: ...tunduvad mulle just niisuured nagu nende unistused

Seda, et :roll: unistus on unistus...

Unistust ei ole võimalik osta, unistusega kaasnevad unetud ööd, magus udu, negatiivsete ja postiivsete emotsioonide lämmatav tulv, depressioonilaadne seisund, kui see jällegi käest libisema hakkab ning ülim eufooria, kui see lähemale tuleb...

unistus realiseerub tavaliselt pika pika aja peale ning unistaja ise ei tee mitte kunagi mitte midagi, mis seda saavutust võiks lõhkuda...

Unistus on puhas ja püha... unistamine on inimesele ainuomane ning unistusteta ei ole ka mingit jõudu, mis inimkonda edasi viiks :wink:

Seega need, kes on ostnud omale auto ja ei unistagi enamast, kui sellega mööda linna ringi tuututada ei oma ei emotsioone ega ka mingit kontaktitaju Unistuse kui sellisega...

Debiilsus liikluses ning raha kummardamine seevastu on reaalsus millest ei pääse :roll:

Ärgem neid ühte patta pangem eks :wink:

jah - hoidku jumal selle eest, et nüüd vale tõlgendamisega oma unustuse korstnasse kirjutad :lol: :lol: :lol:

Kõik ikka veel mäletavad, et räägime veel teemas-> mida teha 1,7l boxeriga, et sealt rohkem võimsust saada :roll:

Selle häire nimi oli vist keskendumisvõimetus? ehk zakalwe siis paneb meile diagnoosi :roll: :lol:

Postikastid, pommikastid

Pommikastid, kommikastid

Saapakastid, seebikastid

Seebikastid, beebikastid

Pesukastid, paelakastid

Paelakastid, naelakastid

Nõelakastid, nuudlikastid

Nuudlikastid, puudlikastid

Pudrukastid, loosikastid

Loosikastid, roosikastid

Nöörikastid, liivakastid

Liivakastid, piimkastid

Papikastid, lauakastid

Lauakastid, rauakastid

Kellakastid, söögikastid

Söögikastid, köögikastid

Soovitavalt 'NoBigSilence' saatel ümiseda :D

ts wrote:Selle häire nimi oli vist keskendumisvõimetus? ehk zakalwe siis paneb meile diagnoosi :roll: :lol:

Äh? Keskendumisvõimetus on enamasti [millegi] tagajärg, mitte diagnoos. Ja pole mitte alati haiguslik. Õigemini enamasti pole. Okei, okei, LASTE diagnoosina on küll 'tähelepanupuudulikkuse sündroom' (F90.0) olemas.

Ma küll ei tea, kuidas see selgitus 1.7 boxeri järeleaitamisele kaasa aitas? Kui ehk niipalju, et enamasti hajevil tähelepanu tõttu psühhi akuutosakonda kinni ei panda, nii et võite rahus mootoreid edasi näppida. Kas siis paberil, änternetis või garaažis.

Ahjaa. '[tähelepanupuudulikkuse sündroomi] sekundaarseteks komplikatsioonideks võivad olla sotsiaalse suhtlemise häired ja madal enesehinnang'. Palju õnne!:)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)