155 ei käivitu

:cry:

ühesõnaga ei käivitu ja kõik :cry:

hommikul siis sai kaks korda ilusti käima, kolmandal korral koss ja ei luba kah mitte :?

nooh aku juba niikuinii väsima hakkas, siis sai uus ostetud, tulemuseks vaid,

et nüüd ketrab hoogsamalt

Kuna meenus, et seda ka varem juhtunud on, siis ehk K.K. pajatab mida kuskohast otsida?

või keegi teine, kellel 16V mootoriga kogemust on?

EDIT: See oli muidugi esimene sõit peale laupäevast ühe auto minemasaatmist :?
Tegelikult ma olen normaalne....

155 ei käivitu

immo tundub maha tulevat (nähtavas ARC osas vähemalt)

kaitsmed on korras (niipalju, kui neid leida suutsin-> usutavasti neid rohkem polegi)

releedega jõudsin poole peale ja kõik siiani nagu korras...

Bensiini vaatan homme ->täna juba paha ja külm ja pime...

155 ei käivitu

mul korduvalt kogemusi olnud autodega, millel näitab bensiini pool paaki...aga paagis valitseb tühjus...-10l peale ja kõnelesid naq kellavärk... :roll: aga no alfaga ilmselt nii lihtsalt ei läe...

155 ei käivitu

bensiini kurguni... aga ei tule vist miskit

homme siis releede kallale (vaja veel üks pisike diagnostikaagregaat leiutada enne)

:evil: ise kah immot kahtlustan aga :roll: kumba :lol:

ts@avastas, et by default vist topiti nii ARCode, kui AntiTheft viimastele mudelitele peale. Kuna konkreetsel isendil on lisaks ka mingi Defa asjake peale suratud, siis :roll: ma ei teagi kohe...

Muuseas-> lootus, et tegu on pisirikkega on nii süvenenud, et vähe pole :roll: seega ei hakanud isegi küünlaid kakkuma

Nimelt siis hetkeseisuga kindlaleka tuli ei põle :lol: :mrgreen:

155 ei käivitu

Kui lükates käima läheb, siis on hooratta andur. Muu hetkel pähe ei karga.

Defa oli minul lahti ühendatud lõpus. Mure on, siis tead, mis nr valida.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

155 ei käivitu

Kord läks 155l aku öösel tühjaks ja juhtmetega "tuld andmine" ei aitanud, panin teist aku sisse ja läks käima. Jama oli siis selline, et kui vool pole piisav ei kustu CODE lamp ja immo streigib.

155 ei käivitu

:roll:

aku sai uus peale... master võttis ilusti kooditulukese maha... õppis ka tesied võtmed selgeks...

Lükkamist ei proovinud... tõmmates igatahes käima ei läinud :mrgreen: ... releed paistavad korras olevat, kaitsmed samuti...

CE tuluke kustub ilusti... seega peaksid kõik andurid korras olema ning pihustid töötama :?

pisivea kahtlus hakkab kaduma (kuigi kindalaeka tuli ikka veel ei põle) :(

Ts@ nüüd omale puhkuse võttis, et päevasel ajal veidi valgemas edasi torkida :)

155 ei käivitu

to E.T.

kindalaeka tuli on samas hargnemispesas, kus ka immo... :wink:

immo koha pealt-> olen nüüd pool päeva skeeme uurinud aga ei suuda leida mitte ühtegi asja, mis vähemalt ARCode osas selliselt (ilma tuledeta) toimetada saaks :?