Hei,
Kammisin siin searchiga edasi-tagasi ja leidsin mõned lingid kuid ükski ei tööta - kas on mingi variant leida manuaal elektronilisel kujul, äkki keegi jõudis omale ära tõmmata?
Avo
166 User Manual ja Workshop Manual
#2Mingi "Repair_manual_Alfa_166" ISO on olemas, aga ei kujuta ette, kuhu võiks üles laadida 500 mb.
#3On olemas plaadil sihuke asi nagu "general information and technical data", aga ta mul plaadi peal. Kõige lihtsam Sulle plaat teha ja posti pista, aga räägi siis kuhu saata.
Last edited by enn0000 on 16 Nov 2007, 01:19, edited 1 time in total.
#4Panin Ennule meili.
SlavoZ, äkki oled nõus selle ISO plaadile kirjutama, ma ise kull Tallinnlane kuis Tartus mõned kolleegid -sõbrad, äkki saab kuidagi kokuleppele. 500MB FTP kohta hetkel ei ole....
Edit: SlavoZ abiga tundub manuaalipuudus saama lahenduse, tänud!
Edit2: tänud ka Ennule, hakkab juba looma!
SlavoZ, äkki oled nõus selle ISO plaadile kirjutama, ma ise kull Tallinnlane kuis Tartus mõned kolleegid -sõbrad, äkki saab kuidagi kokuleppele. 500MB FTP kohta hetkel ei ole....
Edit: SlavoZ abiga tundub manuaalipuudus saama lahenduse, tänud!
Edit2: tänud ka Ennule, hakkab juba looma!
#5Tere,
Ega kellegil mingit linki pole saata,kus saaks Alfa Romeo 166 workshop manuali tasuta tõmmata
Ettetänades Reijo!
Ega kellegil mingit linki pole saata,kus saaks Alfa Romeo 166 workshop manuali tasuta tõmmata

Ettetänades Reijo!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#6Alfa Romeo 33 wrote:Tere,
Ega kellegil mingit linki pole saata,kus saaks Alfa Romeo 166 workshop manuali tasuta tõmmata![]()
Ettetänades Reijo!
mul oli... aga kuna tegemist ei ole vabavaraga, siis pandi see putka kinni

ei ole kerge see piraadi elu.... ei ole kerge

Tegelikult ma olen normaalne....
#7Mina ostsin oma 145'le siit. http://www.softwaredesignz.com/
Vaatasin hetkel üle ka selle, kuid 166'le ei leidnud. Aga võid ju päringu teha, äkki saavad kuskilt. See 15$ on praegust kurssi arvestades nohu
Vaatasin hetkel üle ka selle, kuid 166'le ei leidnud. Aga võid ju päringu teha, äkki saavad kuskilt. See 15$ on praegust kurssi arvestades nohu

#8Oskab keegi öelda kas Eestis ka kuskil Alfa Romeo 166,või mingi muu mudeli Workshop Manuale müügis on raamatuna? 
Ettetänades Reijo!

Ettetänades Reijo!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
#10ErkiE.T. wrote:Reijo
amsad 33 asemel hoopis 166 omale?
AR 33me manual on mul juba olemas,aga huvitaks ka 166 oma,tahaks natuke 166 pealt ka tarkusi omandada,ning eks kunagi loodan endale ka 166 sebida,kuid 166 ostu veel lubama ei hakka,eks näeb mis tulevik toob,aga ennem üritan ikkagi 33me saada

#11Igasugu auto manuaale võib leida Kadaka autoturult. Laupäeva ja pühapäeva hommikuti (8'st vist juba) kogunevad kõik oma nodidega sinna suurele platsile. Seal mõned onud müüdvad auto manuaale. Pole ise kunagi lähemalt uurima läinud, mis marke seal leidub.
#13Tänud info eest,peab millalgi autoturul ära käima,ning vaatama mis manuaale seal pakutakse
,viimati kui käisin nägin seal Audi manuaale,aga eks vaatab 

autoturul Alfa 166 manuaali ei ole PUNKT
Alfetta oma olen näinud ja ka 75 oma, 164 oma on kah tõlgitud kujul olemas...
Tegelikult ma olen normaalne....
#15alfaman oskad öelda,kuda ma seda 166 manuaali lugeda saan,ma tõmbasin programmi alla,kuid avab Notepad failina ta,ning tähed on ka kuidagi imelikudalfaman wrote:http://alfafoorum.pegass.org/viewtopic.php?t=1415

Ettetänades Reijo!