Rehviparandus

...krt mul vagunil vajub üks esimene talverehv kössi paari päevaga, mngi tore töömees on vist küprokikruve külvand üle linna jälle ja olen ehk mõne kätte saand rehviga...enivei...

...kas mõnimees oskaks soovitada mõnda rehviparandust tallinnas, mis ka nädalavahetusel töötaks ja kuhu saaks ilma aega kirja panemata ligi nobedalt? ...ise kasutan muidu prorehvi teenuseid aga sinna saaks alles esmabaa ...olen tänulik infi eest 8)

Rehviparandus

no aga muidugi vajub tühjaks-> seal ju naelad sees :mrgreen:

aga üldiselt mine kadaka teele ja hakka mustamäe tee ristist pihta-> seal neid putkasid riburada (muuseas näiteks Autobussikoondise kõrval Constant Auto oli ehk nimeks on reeglina elav järjekord)
Tegelikult ma olen normaalne....

Rehviparandus

pane seib alla ja keera kruvi lõpuni... siis jääb pidama kenasti :P

aga tõsiselt... praegu on esmasp aeg isegi päris hea, tipphooaeg ju vahetuses

ise olen tondil miski väikese urka teenuseid kasutanud, tegijal suht haige huumor - AI LAIK TIS MEN

tegelikult on harjumusel suur jõud... ma seal lihtsalt terve iseseisva elu käinud :D

Rehviparandus

Mina olen paar korda kasutanud Mustamäe haigla lähedal, seal tervise tänava garaazide juures olevat rehvitöökoda. Väljanägemise poolest see koht nüüd muidegi ei hiilga, nii et kui ei teaks, et mees seal suudab rehvi korralikult ära remontida, siis ei läheks sinna ilmselt, aga siiani olen abi saanud sealt. Lisaks veel pluss see, et see on 24h lahti iga päev.

Rehviparandus

Luman wrote:Mina olen paar korda kasutanud Mustamäe haigla lähedal, seal tervise tänava garaazide juures olevat rehvitöökoda. Väljanägemise poolest see koht nüüd muidegi ei hiilga, nii et kui ei teaks, et mees seal suudab rehvi korralikult ära remontida, siis ei läheks sinna ilmselt, aga siiani olen abi saanud sealt. Lisaks veel pluss see, et see on 24h lahti iga päev.

kui juhtute sinna öösel minema ja kedagi pole kohal

siis vasakule jääb mingi hoone kus hele metalluks

kolistage ja kutt ärkab 8) 8)

kui aga tahad, et hästi kah tehtaks pead juures passima

ja kohati lausa ette ütlema, mida fakki teha :) 8)

Rehviparandus

Pirita teel on päris hea rehviparandus,paraku firma nimi hetkel ei meenu,kuid ta asub seal Pirita Top Spa juures,ning päris kiiresti parandavad seal,vähemalt mul on kiiresti parandatud :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Rehviparandus

Alfa Romeo 33 wrote:Pirita teel on päris hea rehviparandus,paraku firma nimi hetkel ei meenu,kuid ta asub seal Pirita Top Spa juures,ning päris kiiresti parandavad seal,vähemalt mul on kiiresti parandatud :D

Väidetavalt kallis koht (monopol ikkagist selles piirkonnas) ja sõbral rikuti 17" valud ära ning ülbitseti vastu kah veel.

Rehviparandus

Rehvivahetustöökojast eriti ei saagi head teenindust loota.

Parim rehvitööde teenindus minul oli Sauga rajapäeval, kui ühte auku päris kõva kolakaga sõitsin. Otsisin esimese ettejuhtuva koha, milleks osutus suvaline nurgatagune garaaž. Kohe hüppas 3 venda ligi, igaüks nokitses omaette midagi, vahetati kohe parandatud velg tagasillale, teised rattad tasakaalustati jne. Ei maksnud ka roppumoodi palju.

Olen ise ka mustamäe haiglatagust kasutanud, kui kiireks on läind. Viimanekord jäi pesool korralikult rattad tasakaalustamata ja maanteel väristas kõvasti.
a.k.a Anthrax