Ostan Brera (159) esiotsa detaile.

Ei osanud millegi alla oma küsimust postitada siis teen seda teemaga. Nimelt tunnen huvi kui suur on sarnasus neil kahel mudelil esiustest ettepoole. Peaks peale esistange kõik nagu sama olema, aga mõõtnud pole. Võibolla keegi oskab sõna sekka öelda. Mootor 3,2.

tuled on kindlasti samad,tulede äärsed liistud samuti

grill on erinev, pamper on teine, tulekatted jms samuti-> ka kapott on teine

tõenäoliselt muidugi õnnestuks kogu 159 nina Brerale peale lapata AGA ... siis poleks see enam Brera :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Brera ja 159 stange ja iluvõre on küll välimuselt pisut erinevad aga täiesti üks ühele vahetatavad. Foorumitest silma jäänud et paljud on vahetanud oma 159 stange Brera oma vastu mis näeb minu arust natuke parem välja. Udukad peaks ka samad olema ja kõigi eelduste kohaselt ka muud tuled. Ma usun et tehnika poolt ei tohiks neil ka vahet olla. Ehk kusagil leidub infot ka kapoti ja tiibade osas.

::itpnt::

stange tuleb vahetada koos grilliga sel juhul (praegu mõtlema hakates, siis väga võimalik, et ka kapott on identselt vahetatav-> kuna see moodustab ju osa grillist oleks loogiline)

talad jms on suht kindlasti standard
Tegelikult ma olen normaalne....

Mõtted keerlevad, et kas taastada või varuosadeks. Auto muidugi täislaks ja ls. 56000 km. Mootor ja sillad korras, aga pudi-padi tuleb omajagu osta.
Attachments
Foto-0002.jpg
Foto-0002.jpg (15.15 KiB) Viewed 6953 times
Foto-0003.jpg
Foto-0003.jpg (17.43 KiB) Viewed 6953 times
Foto-0004.jpg
Foto-0004.jpg (17.04 KiB) Viewed 6953 times

Hind tundus olevat mõistlik, kuna Leedus üks müüa 3 t. juures ja esi- ja tagaots täielikult maas. Lisad avaldasid muljet, sest paljud 3,2-sed ei oma isegi el. istmeid ja sellel lausa mäludega. Hooldusraamat on kaasas ja hooldused kõik korralikult tehtud. Kummaline, et Brerale tehakse hooldust iga 15000 järel. Võiks ju vähemalt õli varem vahetada. No eks nädal mõtlemist ja siis ole näha. Kui küsimusi varuosade suhtes siis võib julgelt midagi pakkuda. Jäi lisamata, et mootor pole pihta saanud ja padi on vigastatud poolraami nihkumisest. Mis pole ka probleemiks, kuna see peabki järgi andma avarii puhul. Vedrukandurist edasi on kõik paigas.
Attachments
Foto-0005.jpg
Foto-0005.jpg (17.64 KiB) Viewed 6901 times