Alfa Romeo 155 2.0 110 kw -97

Hakkas huvitama selline kuna hetkel on mu vanaisa auto müügis siis oleks huvitatud sellisest http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

oskab keegi öelda kas see auto hind mitte liiga odav pole kuna kõik teised mida ma vaatasin ka 155 olid palju kallimad?

Kas tasub osta või on midagi viga,et ta liiga odav on?Targemad klubilised vastake.

Ettetänades!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

On olnud kuulda jutte et kapauto autod tuuakse kõik hollandist.....seal oli ju kunagi meeletud üleujutused äkki see auto ka sellest ajast...

Tuttav ostis sealt sealt paar kuud tagasi ühe alfa 146...vettimise märgid tulid hiljem välja(oksüdeerunud ühendused....ajul ja muudel juhtmeühendustel)

Kui kindel soov osta kontrolli põhjalikult!!!

:lol:

oksiidi jaoks ei ole üleujutust vaja :wink:

ja pole see ka nii hirmus (kui see üles leitud on)

Mis hinda puutub, siis :roll: 156-tesid antakse 40midagi ära juba... ja 155 siiski on veidike vanem mudel :wink: peale pole kliimat ega midagi

Mine kohale ja vaata üle... 155 on selles suhtes andestamatu sõiduk, et ajutised vead on pea alati juba esimesel sõidul avastatavad :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote::lol:

oksiidi jaoks ei ole üleujutust vaja :wink:

ja pole see ka nii hirmus (kui see üles leitud on)

Mis hinda puutub, siis :roll: 156-tesid antakse 40midagi ära juba... ja 155 siiski on veidike vanem mudel :wink: peale pole kliimat ega midagi

Mine kohale ja vaata üle... 155 on selles suhtes andestamatu sõiduk, et ajutised vead on pea alati juba esimesel sõidul avastatavad :wink:

aga näiteks mootorisse pole see vesi äkki jõudnud,vanaisa ütles et ta võis sealt õlivardast sisse minna siis on juba mootor peetis,ehk oskate öelda kallid alfistid? :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

kui vesi on mootoris, siis on hambad :(

kui vesi on mootoris olnud ja sealt uuesti välja tulnud (õlivahetusega nt), siis pole probleemi.

Veega on siis selline lugu, et erinevalt bensiinist ei ole ta kokku surutav, mistõttu ülemises seisus käib klõps ja keps naudib ilusat ilma.

Tegelikult ei tee vesi mootorile mitte midagi enamat. Vesi on just elektroonikapoolele hävitava mõjuga (eriti siis peenelektroonika-> juhtplokid siis)

:wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:kui vesi on mootoris, siis on hambad :(

kui vesi on mootoris olnud ja sealt uuesti välja tulnud (õlivahetusega nt), siis pole probleemi.

Veega on siis selline lugu, et erinevalt bensiinist ei ole ta kokku surutav, mistõttu ülemises seisus käib klõps ja keps naudib ilusat ilma.
Tegelikult ei tee vesi mootorile mitte midagi enamat. Vesi on just elektroonikapoolele hävitava mõjuga (eriti siis peenelektroonika-> juhtplokid siis)
:wink:

tänud ts :wink: