Mure CD-boxiga

ok, ma niisama nokin...

mul omal kogu fonoteek vinüülidel, et saan probleemist aru, vaja ka enamuskraami cd-le tõmmata, aga huvitaval kombel on kõik mängijad koduküpsetatud plaadikesi tunnistanud, alfa originaalid mahamängijad

...ma ei kujuta ette mis rohtu selle vastu oleks, uus box? i-pod'ile üle minna :?

Mure CD-boxiga

pakuks, et kirjutad harjumuspäraselt mp3-dena? kirjuta audiona, siis võiks mängida. kuigi, need boxid suht tundlikud kirjutamisel tekkivate pisivigade suhtes. täiesti tavaline, kui mõni plaat ntx peale külma ja niiske ööõhu hingamist loetamatuks muutub.

Mure CD-boxiga

myrka000 wrote:kirjutan ikka audio aga ikkagi ei mängi

pakkusin igaks juhuks, et mine sa tea, ära siis pikka viha pea :D siis ei oska muud pakkuda, kui et lugeja tundlikkuse teema. :? mul ka osad kirjutatud plaadid on kohe loetamatud, osad mängivad truult ja tõrkumata ning osad külmetavad ja saavad köha.

veel mõni ehku peale pakkumine: miskipärast sobimatud toorikud?, kirjutaja teeb miskit jama - mõne teise kirjutajaga tehtud plaate oled proovinud?, või on kuri saatus määranud su raadiot kuulama :D :D :D

Mure CD-boxiga

omast kogemusest-> tee testplaat, mille kirjutamiskiiruseks vali maksimaalselt 8 x (4 oleks kõige parem) :wink:

Kiiremalt kirjutatud audioplaatidega oli igatahes kunagi kasutatud Alpine'l tõsiseid probleeme (samas aeglaselt kirjutatud toimisid hästi)

Taustana julgeksin pakkuda, et originaalplaate EI KIRJUTATA 48 või 52x kiirusega

Kui makil oleks MP3 tugi olemas, siis ei ole just eriti suurt probleemi (see krrt mängiks tühje toorikuid kah, kui sealt oleks midagi võtta :lol: )

EDU!
Tegelikult ma olen normaalne....

Mure CD-boxiga

starfild wrote:
ts wrote:Taustana julgeksin pakkuda, et originaalplaate EI KIRJUTATA 48 või 52x kiirusega
Pressitakse. Kiiruseühikut ei oska öelda. X tükki minutis äkki :)

novot seda enam-> proovi aeglaselt kirjutada ja kui siis kah ei õnnestu, siis tuleb küünega kraapida

SRY OT jälle :oops: aga ei saanud ütlemata jätta :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Mure CD-boxiga

Tuleb võtta originaalplaat ja panna toorikuga kokku alumist poolt pidi, siis pehmendust ja siis kruustangide vahele. Jäta ööpäevaks seisma. Hommikuks peaks valmis olema. Tööstuslikult on lihtsalt palju võimsamad kruustangid.

Mure CD-boxiga

Omast kogemusest:

Beckeri makk ei mänginud sõbra kirjutatud plaate.

Vahel mängis esmesed kaks lugu ära ja siis sai jõud otsa. Mõnikord ei saanud üldse aru, et ma CD oleks sisse pannud. Oma kirjutatud plaadid töötasid probleemideta.
a.k.a Anthrax