Küünlad?
#2originaalis 90% GoldenLodge või NGK
asenduseks võid ka boschi või denso omasid leida
Reeglina muidugi leiab NGK analoogid kõigile peale 8V R4 mootorite (mis on ette nähtud GL-i peale)
Muuseas ei soovitata ka hi-comp 3,0 12V V6 (147-165 kW) peale ühe elektroodiga küünlaid panna (pidavat halvasti mõjuma-> isiklik kogemus puudub)
EDIT: täpsustad mootori, ütlen täpsemalt

asenduseks võid ka boschi või denso omasid leida
Reeglina muidugi leiab NGK analoogid kõigile peale 8V R4 mootorite (mis on ette nähtud GL-i peale)
Muuseas ei soovitata ka hi-comp 3,0 12V V6 (147-165 kW) peale ühe elektroodiga küünlaid panna (pidavat halvasti mõjuma-> isiklik kogemus puudub)

EDIT: täpsustad mootori, ütlen täpsemalt
Tegelikult ma olen normaalne....
Küünlad?
#6VML wrote:pidi olemas tallinnas ladu kus leidub lodge küünlaid...kuid ei ole enam kontakti old mehega kes seda rääkis... -lodge oli parim boxeri peal... NGK läks peale 6000km läbimist p**** olgugi et margikohased olid... lodge pole aint just eriti odav...
Mis maa omad Lodgeid mudu on?Need mis ma viimati ostsin Bosch Super 4 need maksid 72.-tükk.
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Küünlad?
#7GL on Marelli alla kuuluv ja läbi selle ka Fiaqtiga seotud ettevõte
kaks korda võid arva mis riigi toodanguga tegu on
GL 25 HLD muuseas maksab umbes 90.- per tükk. Seega tegelikult on FR-idega samas skaalas
NGK ja Denso omad BTW maksavad 3x vähem
aga kiivalt hoiad mootorit saladuses
P.S. praegu meenus, et mul on 8x NGK küünlad 164 TS mootorile keldris olemas (tutikad muuseas)-> lihtsalt, kui kedagi huvitab
Kuna neil ei ole "pea" ära keeratav, siis originaaljuhtmetele ei sobi (kui aga keegi on juba küünlajuhtmed välja vahetanud siis
läheb ilusti -> proovitud
)

kaks korda võid arva mis riigi toodanguga tegu on

GL 25 HLD muuseas maksab umbes 90.- per tükk. Seega tegelikult on FR-idega samas skaalas
NGK ja Denso omad BTW maksavad 3x vähem

aga kiivalt hoiad mootorit saladuses

P.S. praegu meenus, et mul on 8x NGK küünlad 164 TS mootorile keldris olemas (tutikad muuseas)-> lihtsalt, kui kedagi huvitab

Küünlad?
#8ts wrote:GL on Marelli alla kuuluv ja läbi selle ka Fiaqtiga seotud ettevõte![]()
kaks korda võid arva mis riigi toodanguga tegu on![]()
NGK ja Denso omad BTW maksavad 3x vähem![]()
aga kiivalt hoiad mootorit saladuses![]()
P.S. praegu meenus, et mul on 8x NGK küünlad 164 TS mootorile keldris olemas (tutikad muuseas)-> lihtsalt, kui kedagi huvitabKuna neil ei ole "pea" ära keeratav, siis originaaljuhtmetele ei sobi (kui aga keegi on juba küünlajuhtmed välja vahetanud siis
läheb ilusti -> proovitud
)
Ee ma ei hoia saladuses,sest ma lihtsalt uurisin et millised need Alfa originaal küünlad on,ma nagu ei mõelnudki otse,et ma tahan näiteks Alfa Romeo 166 2.0 panna

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Küünlad?
#9V6 mootor NGK näide PFR 6 B per silinder
16V (k.a. JTS IMHO) 2x PMR 7 A/BKR 6 EKPA per silinder...
Ega suurt muud vahet polegi kui see, et V6 kasutab ALATI ühte küünalt silindri kohta ... ja TS(IRW-> kuni V6 saamiseni) kahte küünalt silindri kohta
Peamine erinevus seega on küünalde arv ning küünalde keere
P.S.->> nagu aru saan, siis kavatsed omale teha "korraliku" pargi
Offtopic-> nii 24V, kui ka 16V kasutavad ByDefault NGK küünlaid
16V (k.a. JTS IMHO) 2x PMR 7 A/BKR 6 EKPA per silinder...
Ega suurt muud vahet polegi kui see, et V6 kasutab ALATI ühte küünalt silindri kohta ... ja TS(IRW-> kuni V6 saamiseni) kahte küünalt silindri kohta

Peamine erinevus seega on küünalde arv ning küünalde keere

P.S.->> nagu aru saan, siis kavatsed omale teha "korraliku" pargi

Offtopic-> nii 24V, kui ka 16V kasutavad ByDefault NGK küünlaid

Küünlad?
#10ts wrote:P.S.->> nagu aru saan, siis kavatsed omale teha "korraliku" pargi![]()
Hetkel on küll selline tahtmine,et tahaks enda õuele niiniii väga Alfa Romeot ükskõik missugust peaasi,et oleks Alfa Romeo

Öelge ega ma hulluks pole läinud või olen ma kuskilt mõne grippi saanud,et ma ei suuda muust mõelda kui Alfa Romeost

ts@aita mind kas see on halb,et ma Alfadest ööd ja päevad mõtlen

Küünlad?
#11Alfa Romeo 33 wrote:Öelge ega ma hulluks pole läinud või olen ma kuskilt mõne grippi saanud,et ma ei suuda muust mõelda kui Alfa Romeost![]()
![]()
![]()
ts@aita mind kas see on halb,et ma Alfadest ööd ja päevad mõtlen![]()
Halb ei ole kohe mitte

Küünlad?
#12ts wrote:Halb ei ole kohe mitteAlfa Romeo 33 wrote:Öelge ega ma hulluks pole läinud või olen ma kuskilt mõne grippi saanud,et ma ei suuda muust mõelda kui Alfa Romeost![]()
![]()
![]()
ts@aita mind kas see on halb,et ma Alfadest ööd ja päevad mõtlen![]()
kuniks Sa mõnda panka või midagi röövima ei lähe
Ei kavatse küll panka röövima hakata

Küünlad?
#14morbiid wrote:1.6 Twin Sparki peal töötavad Championi RC6YCC ja RG4HC küünlad täiesti OKlt. Vähemalt esimesed 1000 km ei ole probleeme olnud.
Võiksid siis märku anda kui küünaldel vahetuse teed,siis saaks teada mitu tuhat km käisid