Harju keskmine on pigem Opel, Ford, Toyota jne
Varuosad ja kallid

Varuosad on kõigil autodel alati kallid, siis kui raha ei ole

JA näiteks 164 esisilla remont on 5 seeria bemmi omast kordi ja kordi odavam... So What? tegelikult ei ole omavahel mõtet võrrelda kahe automargi sarniiri hinda, kuna autole läheb niikuinii vaid üks alla...
Seega varuosad EI OLE kallimad ja ei ole ka keerulisem neid leida... v.a. romulad muidugi... kuhu bemme ja audisid kordades rohkem kohale veetakse...
Ülalpidamiskulud ja hooldus sõltuvad Sinust! ehk siis kui Sa piirdud vaid hädapärase remondiga viimasel sekundil, siis on kulud madalad... kui pesed ja vahatad autot igal nädalal, vahetad õli 5kkm juures, filtrid 10kkm peal, kord kuus teed salongis keemilise puhatuse ning samade velgedega üle aasta ei sõida, rääkimata rehvides, mida vahetad kolme kuu tagant, siis on ikkagi autot sigakallis pidada (jällegi olenemata margist)
Kui automark "täiega meeldib" siis pole mingit kahtlustki, et pead minema mõne mudeliga sõitu tegema... siis saad aru, kas see on vaid väline ilu ja müstiline aura, mille lummussesse oled sattunud, või on Sinus ka Alfist peidus
Muuseas-> niipalju, kui siit sealt uurinud olen, siis kahjuks 90% saksa kolmiku ostjatest on just selle müstilise igikestvuse aura ohvriks langenud. Enesesisendusel on uskumatu jõud, mistõttu näeb aegajalt ikka A8 ja 750 mehi naeratamas ning autrot kiitmas ka peale igaaastase 30k kulutuse ausat tunnistamist. Sealt on kukkumine kõrge ja valus. Hoolimata automargist
Muuseas-> järjekindlalt kuulen eelarvamuslikku juttu oma 164 osas, kuna talvel -30kraadi juures külmus karterituulutus kolm korda kinni

Hoolimata sellest, et rääkijad ise on oma saksa sõidukitesse paigutanud rohkem raha, kui minu 164 sama aja ning veel mõne aasta jagu edasigi suudab ära tarvitada
Ei tea kas ja kuipalju sellest jutust ka kasu oli aga... Igatahes Edu otsingutel
P.S. kui margilummusest mingi mudelini jõuad, siis küsi julgesti (ka võrdlused on võimalik üldlevinud isenditega kuidagi kirja panna)
Tegelikult ma olen normaalne....