tere, võibolla mu küsimused on lollid aga ikkagi, netis ringi liikudes leidisn huvitava auto , välimus mulle meeldib nii seest kui ka väljast, tegu siis sellise masinaga: http://www.motors24.ee/Default.aspx?pag ... 07036&pg=0
kas keegi oskab mulle rääkida selle mootori kohta midagi, mida endast üldse kujutab boxer mootor, ja mis on selle masina tüüp vead.
Ette tänades Timmo ( kõik soovitused ja jutud on teretulnud)
Alfa Romeo 33 Sportwagon '91
#3E.T. wrote:OOoo
pastab et vana weltmeister on taas müügis

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
tundub, et see 33 on Eesti müüduim Alfa

Boxer kujutab ennast 33 peal ütlemata ägedat asja... kui ta töötab muiduigi

33 tüüpvead on: käigukasti sünkrod (mis kipuvad ebaõigest mat valikust kuluma), hoolimatu omanik

Tegelikult ma olen normaalne....
#6kusjuures see on ainus alfa eestis mille hind on tõusnud märkimisväärselt viimase aasta jooksul (tõsi, seda aeglasemalt kui tema tehn seisukord).
Last edited by E.T. on 16 Jan 2008, 11:55, edited 2 times in total.
#7, millest tulenevad ka muud 'tüüpvead': mädanenud piduritorustik, roostetav põhi ja bensupaak, väsinud padjad/puksid, roostes/mustad klemmid, mis kontakti ei taha anda, millest tulenevalt mõni vajalik vidin loobub täpselt õigel ajal töötamast, näiteks jahutusventikas +30ga ummikus.ts wrote:![]()
33 tüüpvead on: hoolimatu omanik
33 rokib muidu.
ET: sellel hinnatõusul on ka põhjus
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#9ühesõnaga siis matusga masin jah, okey hea teada. tänan vastuste eest, aga kas rooste põhjaall on väga levinud neil ?
#1017 aasta vanusel sõitval autol on rooste tõesti väga harva esinev probleem
st sellises vanuses oleval autol teeb sellisest asjast keegi väga harva probleemi.

minuteada on tema tehnilist seisu parendatud viimase aasta jooksul ja see et ta on avarii läbinud ei ole ka müügikuulutuse piltidel varjatud.
10 000 eest nõuda roostest mittepuututud autot mis poleks ühtegi avariid teinud oleks vast liig?
st sellises vanuses oleval autol teeb sellisest asjast keegi väga harva probleemi.

minuteada on tema tehnilist seisu parendatud viimase aasta jooksul ja see et ta on avarii läbinud ei ole ka müügikuulutuse piltidel varjatud.
10 000 eest nõuda roostest mittepuututud autot mis poleks ühtegi avariid teinud oleks vast liig?
#11ei ega ma ei arvagi et roostet pole, ma nagu rooste all mõtlen läbivaid auke põhjas, pindmine rooste pole probleem,
#13juba helistasin, ja räägitud, ma siin lihtsalt uurisn masina mootori kohta, ma pole ennem boxer mootoriga kokku puutunud ja polnud aimu sellest, ja lihtsalt uurisn masina tüüpvigu, ei maksa kohe pahandada:) Ma võibolla toon selle isegi ära kui treila saan, sest masinal hetkel suvekummid all ja ülevaatus puudub, mul nigunii talveks on teine masin, siis ei hakka ka naelu otsima. kena näeb välja muidu.