166 plokikaanetihend

:roll:

ei ole üldse piinarikas-> istud autosse, sõidad remonditöökotta (näit. TRK-sse) ja mõni aeg hiljem lähed uuesti järgi :roll:

Muretsema pead tihendi, poldid jms... kuid soovitatav oleks siis juba täisring vahetada (umbes 3600.- koos poltidega... aega võtab aga :roll: kui juba siis juba... tõenäosus, et mõni tihenditest meeletult kauem kestab, kui teine on suht väike...)
Tegelikult ma olen normaalne....

166 plokikaanetihend

tänasest

0000

kevadel klapikambri kaane tihendi vahelt immitses (tihend kahe osaline / perimeeter ja küünlakanalite ümber - müüakse koos)

klapikambri kaanel vahetati perimeeter ära ... küünlakanalite juures polnud ilmselt meeles...

õlijahuti jala vahelt immitses

õlijahuti juures EI OLNUD MEELES midagi teha (ka järgmiste hoolduste ajal)

aga täna selgus, et kevadel vahetatud tihendist oli siiski vaid perimeeter värske ja küünlad ujusid taas õlis - FAKK !

rohkem ei kommenteeri... kuigi samalaadseid poolikuid või tegemata asju on veel hinges pakitsemas.

leidsin oooo remondiks mulle sobivama koha ja kalvot inimesena austan endiselt.

166 plokikaanetihend

:roll:

tohoh hullu... :shock:

tegelikult öeldakse selle kohta "Ühtlustatud tööde kvaliteet" :lol: ehk siis enam ei saa kellelegi kindel olla :evil:

kogu kvaliteeduühtlustamine on kardetavasti tingitud meeletust liisingautode buumist ning autoomanike ning ka remonimeeste/naiste tehnikakaugusest (muuseas-> ülevaatuspunkti töötaja EI PEA autodest enam ussigi teadma-> piisab, kui nuppu oskab vajutada.)

aga tihenditest üldiselt-> Kui täiskomplektina kõik ära vahetada, siis see kas meeles või mitte ei ole eluliselt määrav (damn-> kas Sul siis tõõmiis ei märganud, et midagi nagu üle jäi) :roll:

P.S. soovitus-> kui lased midagi vahetada, siis kindlasti nõua vanu juppe näha :wink:

166 plokikaanetihend

dr TS

sa ju oled nõus, et kui ma pean töökojas jälgima tööde käiku ja ise vastutama tulemuse eest, siis pole mul seda võõrast elavat liha enam enda ja mutrivõtme vahele tarvis

kõike ei oska, kõike ei taha ise teha...

vahel on hea loota kellegi pädevama peale ja spaluda ennast aidata.

eks see on nagu iga suhe... paneb 1 kord vasakule, annad andeks... paneb veel mõni kord juhuslikult, ikka armastad...

aga kui see vasakulkäimine muutub (näiliselt) harjumuseks, siis lõpetad kooseksisteerimise.

ega siis lahutuse pärast keegi viha peal... suured inimesed

Alfa tihendite puhul ehk kannatab Alfakeskusega ühenduda... meil siin foorumis aktiivne esindaja olemas (minul temaga pikk kogemus puudub, tegelikkuses puudub mul ka alfa mida ta saaks lappida).

166 plokikaanetihend

E.T. wrote:dr TS

sa ju oled nõus, et kui ma pean töökojas jälgima tööde käiku ja ise vastutama tulemuse eest, siis pole mul seda võõrast elavat liha enam enda ja mutrivõtme vahele tarvis :)

:roll: Yep... lihtsalt soovitusena-> usalda aga kontrolli :roll:

muuseas tean juhust, kus ühel tuttaval unustati õli vahetada... ja ei olnud nurgatagune koht -> kleeps pandi, raha võeti aga vot õli "unustati" :twisted:

Õnneks on tegu inimesega, kes aegajalt ikka õlivarrast kah vaatab :roll: muidu oleks lõbus olnud (arvatavasti)

Vot nii-> õli loomulikult näha ei küsi aga vahetatud tükke olen alati näinud (kas siis auto kõrval olles või hiljem järgi minnes) Ainus erand oli kütusefilter... mille teistkordsel vahetamisel tekkis väga sügav kahtlus, et see viimase nelja aasta jooksul lahti on käinud :evil:

Ja kui oleks juhtunud, et mingi tükk vahetamata oleks jäänud, siis oleks ka auto töökojas niikaua viibinud, kuni kõik kokkulepitud tööd tehtud on :wink:

166 plokikaanetihend

Teemaalgataja on ammu juba siit pagenud :lol:

Mida keegi ka ei küsiks, kohe tõmmatakse miski teema üles, aga mis teha- elukogend inimesed, kõik ise läbi elanud :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

166 plokikaanetihend

tead, mul oli aega täna lõunal mõelda teemale...

ma arvan, et minu märkused TRK teemal on ajendatud pettumusest. st koht oli väga kõrgtasemeline ja ma olin harjunud pimesi uskuma ja usaldama...

esimesi ohu märke ma eirasin ja hiljem hakkas hinges kipitama pikalt pettasaanu tunne...

püüan asjast üle saada - ma ei tea ju tegelikkuses enam TRK praegust taset (pole peale 2007 a suve lõppu oma jalga sinna tõstnud)

ma küll ei soovita neid aga ma ka ei laida...

kui keegi küsib kogemusi, siis püüan neid jagada võimalikult objektiivselt.

166 plokikaanetihend

teema-algataja nahas olles kaaluksin väga tõsiselt järgmisi variante:

a) auto minema visata ja püüda kõigest hingest unustada, et mul üldse kunagi alfa oli

a .1) katsuda unustada sõnad alfa, romeo, plokikaas, klapikambrikaanetihend, polt, remont. ka töö, koda, ja nende võimalikud liited.

b) siseneda töökotta delegatsiooni saatel -

lihträbijääkija

läbirääkija diplomaatilist karmust eeldavateks olukordadeks

kriisiläbirääkija

töömees

töömees tarvikutega

keskmisest kogukam töömees tarvikutega

tööde ülevaataja

insener, soovitavalt seotud remonditava masina arendusega

konn, kes need pisikulud kinni mätsib

või noh midagi sellist :D