Läti disko

Hei!

On teist kunagi keegi Lätis diskol käinud? Mina käisin, pilet oli 30 latti.

Probleem ainult selles, et polnud seal aega nendega kembelda. Liiatigi ajapeale sõit oli, kirjutasin alla ja nüüd mõtlen, et kuidas see piletiraha üle kanda tuleb. Kogu kviitung on Läti keeles. Äkki keegi oskab Läti keelt ja aitab ära tõlkida?

Parimat!

Tauno

Läti disko

:D

Mine panka, neil on seal pikad-pikad kogemused selliste asjade eest maksisel. Arvesta, aga et ülekandetasu 400 eeku.

NAine mul kõrvalt võib peast saaja ja ka kontonr sulle öelda :lol:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Läti disko

möh... 400.`-??? ei taha uskuda... euroliidu sisene ülekanne peaks ikka soodsam olema... korra olen välismaist makset teinud, siis oli mingi paarkümmend krooni... seda muidugi netipangast :)

Õnneks leidsin ühe tõlgi ka, kes ära seletas, mis tegema peab. Seega netipangast teengi ilmselt selle asja.

Läti disko

hmm... ma ei tea, mis pangast sina oma ülekandeid teed... või siis kandib naine sul niiviisi raha kõrvale, aga mul maksis küll ülekanne 70.-

Tavaline välismakse hanza.net's 70.-

Euroopasisene makse on mingite tingimustega soodukas ja maksab veel vähem. Kui kontorist teha, siis oleks olnud 100.-

Kiirmakse on jah kallim... 160.- ja ekspressmakse veel sootuks kirves 550.-... aga kus mul kiiret :P