Alfa Romeo 155 2.0 16V Super 1995 deuce

Anthrax wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Auto on ilus nagu Alfad ikka :lol: ,kuid mis audio peal on ja mis mudu autoga plaanis teha on? :roll: :D
Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.
Mingi suppakkas on ka vää?
:roll:

:lol:

Igatahess õnne omanikule, auto nagu auto olema peab 8) . Küsiks ainult, et kuidas selle püksirihmaga sõita on?
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT

Anthrax wrote:Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.

:roll: norid tüli vää? :lol:

mul raeh isegi suppaka juhtmed veetud rä.. präägu mõtln, kas panna kaks või neli supparit sisse... toonklaas juba on ja regullitavad amordid kah rä...

:lol: :lol: :lol:

aga tegelikult näeb täitsa hea välja 8)

kapoti all peaks "natuke" korda looma ja tagumine udutuli tuleks korda teha ning juhipoolse parktule pirn ära vahetada :mrgreen:

samuti soovitaks käigukangi katte kinnitada (praegu näeb välja nagu mingi roots :lol: )

eee... püksirihm?
Tegelikult ma olen normaalne....

Mul aint suppakkadd ongi raeh. Viis!

Ilmselt mõeldi seda püksirihma, mis on ümber velje.

Omast kogemusest võin öelda, et 205/60/r16 üleminekul 235/45/zr18-le ei ole märkimisväärset muutust sõidumugavuses. :wink:

Ahja. Auto on täitsa kena. 155 puhul saab selgelt öelda, et ilusa valuveljega (nt azev) teeb imesid.
a.k.a Anthrax

ts wrote: :roll: norid tüli vää? :lol:
mul raeh isegi suppaka juhtmed veetud rä.. präägu mõtln, kas panna kaks või neli supparit sisse... toonklaas juba on ja regullitavad amordid kah rä...

Mees ära karga eks, raeh. Saad aru mees, ma võtsin supaka juhtmed välja, võtsin muud juhtmed ka välja raeh. Isegi sisu võtsin välja. Mootori võtsin välja. Rookisin kõik puhtaks. Raeh.

Isegi summutajad viskasin välja. God damn, kõik viskasin välja. Kroom välgub.

aaaga 18" velg, millel on 14" velje pidurisuppordid on KOOOOOLLEEEEE!
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

K.Kotkas wrote:
ts wrote: :roll: norid tüli vää? :lol:
Mees ära karga eks, raeh. Saad aru mees, ma võtsin supaka juhtmed välja, võtsin muud juhtmed ka välja raeh. Isegi sisu võtsin välja. Mootori võtsin välja. Rookisin kõik puhtaks. Raeh.

Isegi summutajad viskasin välja. God damn, kõik viskasin välja. Kroom välgub.

aaaga 18" velg, millel on 14" velje pidurisuppordid on KOOOOOLLEEEEE!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Kallid sõbrad!

proovime ikka sõbralikuks jääda

sõbrapäev või nii ju :lol:

Mis puudutab suuri velgi ja väikseid pidureid, siis :roll: olen näinud 1,3 Balenot, millel olid 18" veljed all (standardvelgedeks vist 13" ) kõik ilus punane (nii trumlid, kui ka kettad olid täiega punaseks värvitud :shock: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Anthrax wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Auto on ilus nagu Alfad ikka :lol: ,kuid mis audio peal on ja mis mudu autoga plaanis teha on? :roll: :D
Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.

Kas keegi rääkis toonklaasist,madalusest ja supakast :lol: .Toonklaas ja madalus ei sobi eriti Alfale,sest Alfa on niigi kena auto,kuid supaka kohta ei oska ma midagi öelda :roll: .Ning muidugi Head Sõbrapäeva kõigile Alfistidele! :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.