pildi kvaliteet on selline nagu on

Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.Alfa Romeo 33 wrote:Auto on ilus nagu Alfad ikka,kuid mis audio peal on ja mis mudu autoga plaanis teha on?
![]()
Anthrax wrote:Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.Alfa Romeo 33 wrote:Auto on ilus nagu Alfad ikka,kuid mis audio peal on ja mis mudu autoga plaanis teha on?
![]()
Mingi suppakkas on ka vää?
Anthrax wrote:Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.
ts wrote:norid tüli vää?
![]()
mul raeh isegi suppaka juhtmed veetud rä.. präägu mõtln, kas panna kaks või neli supparit sisse... toonklaas juba on ja regullitavad amordid kah rä...
K.Kotkas wrote:aaaga 18" velg, millel on 14" velje pidurisuppordid on KOOOOOLLEEEEE!
K.Kotkas wrote:Mees ära karga eks, raeh. Saad aru mees, ma võtsin supaka juhtmed välja, võtsin muud juhtmed ka välja raeh. Isegi sisu võtsin välja. Mootori võtsin välja. Rookisin kõik puhtaks. Raeh.ts wrote:norid tüli vää?
![]()
mul raeh isegi suppaka juhtmed veetud rä.. präägu mõtln, kas panna kaks või neli supparit sisse... toonklaas juba on ja regullitavad amordid kah rä...
Isegi summutajad viskasin välja. God damn, kõik viskasin välja. Kroom välgub.
aaaga 18" velg, millel on 14" velje pidurisuppordid on KOOOOOLLEEEEE!
Anthrax wrote:Pane kerge madaldus ja toonklaas siis on täiega kõva räh.Alfa Romeo 33 wrote:Auto on ilus nagu Alfad ikka,kuid mis audio peal on ja mis mudu autoga plaanis teha on?
![]()