Plaan osta 166

Tere jälle plaan, siis osta AR 166 2.4 20v 2004.a.Mida tuleks jälgida ostmisel.Mitu võtid peab kaasas olema ja olen kuulnud,et peab ka mingid koodid olema.Paluks vastamisega kiirustada,kuna täna õhtul kihutan juba Saksa.

Plaan osta 166

:roll:

min kaks (võibolla ka kolm-> olenevalt immost-> neid pandi sinna kaks erinevat versiooni... lihtne saatja-vastuvõtja ning üle mästeri käitatav süsteem)

Selleks, et kindel olla-> Kui Sa masterit ja koodi kaas ei saa, siis võta akujuhe 10s maha ning pärast seda proovi võtmega autot käivitada (kui õnenstub, siis pole probleemi-> seda pead kordama iga võtme juures) :roll:

Enne seda veendu, et saad kaasa ICS-i koodui (konsoolidisplei oma siis) ning kui autos on navi siis ka selle koodi (need käivad IMHO eraldi)

Kui nüüd epaks juhtuma, et müüjal ükskõik millist neist koodidest pole, siis on sul hinnakauplemisruumi kohe peoga võtta (kindlasti uuri nende olemasolu ära enne akujuhtme kakkumist :lol: muidu saad tingida küll aga kohu ei saa kohe teps mitte sõita :lol: )

ülejäänud asjad nagu kõigil autodel :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Plaan osta 166

ex wrote:Tere jälle plaan, siis osta AR 166 2.4 20v 2004.a.Mida tuleks jälgida ostmisel.Mitu võtid peab kaasas olema ja olen kuulnud,et peab ka mingid koodid olema.Paluks vastamisega kiirustada,kuna täna õhtul kihutan juba Saksa.

EX!! Kas oled juba õnnelik omanik ja ehk jagaksid ka kogemusi teistele 2,4 diislist ja 166-st!

Ja ehk oskab keegi võrrelda 166 enne ja peale facelife, millised on olnud olulisemad muudatused peale välimuse ja mootori võimsuse, kas ka kvaliteet paranes nagu üldiselt kombeks facelifetud autodel?

Plaan osta 166

Tere olen siis pool aastat sõitnut ja ei sa kurta.Kütte kulu on 7,5 päris agrevsiivse sõidu stiili juures.Juppe pole pidanud vahetama,kuigi autol on all 18 tolli veljed.Mootoril on jõudu küllalt ja liigutab autod hästi edasi.Auto ise on hästi mugav ja ruumi on küllalt. Sovitan soojalt diisel alfat,ise olen autoga väga rahul.Autoks on siis 166 2004 2,4 129kw.