Alfa 166 originaal signa

Lõpuks 166 käes :D :D :D Probleem selles et kui auto sain oli signa pagasnikust välja keeratud.Keerasin siis ON asendisse aga ei muutunud midagi.

Auto Itaaliast toodud ja manualid kõik itaalia keelsed,mitte midagi ei suuda tuvastada peale selle,et vist palja signa võtmega päris kohe tööle ei hakka.

Äkki kellelgi on kogemust alarmi aktiviseerimisega.

Alfa 166 originaal signa

vabalt :roll:

võta akuklemm maha ja looda, et Sulle ikka õige pult kaasa anti.

seejärel otsi üles IR vastuvõtja (hetkel ei meenu, kuskohas see 166-l on tõenäoliselt oli ikkagi peegli juures), otsi sealt kõrvalt pisike nupuke (pastakaga vajutatav) ning suuna pult vastuvõtja suunas ja vajuta nuppu umbes 4 sek.

Kui jumal annab, siis teeb auto kaks piuksu ning alarm on aktiveeritud :roll:

Kui ei anna, siis on Sul vale pult kaasas ja signa on küll aktiveeritud KUID :roll: ootab õiget pulti :lol: (see on väga lahe :lol: kuna siis hakkab auto sõna otseses mõttes ise elama-> kui midagi ei meeldi siis karjub, hoolimata sellest, kas pasun on sees või väljas)

P.S. enne seda veendu, et Sul kõik koodid ilusti olemas on :wink:

P.P.S. soovitaks siiski pigem mõelda originaalsigna asendamist mõne lihtsamaga-> ütleme siis otse välja, et AR-i originaalsigna ei ole just kõikse turvalisem :mrgreen: ega ka kindlam (niiskus kipub seal ikka mehiselt ringi müttama :roll: ja siis on T-O-R-E :lol: )

EDIT: võtmest keeratakse tegelikult ainult pasun välja ning teatud juhtmed signa juhtimise alt välja (signalisatsioon ise jääb ikka "kuumaks")
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa 166 originaal signa

Thänks info eest.Võib olla ongi viga võtmes.Nimelt hetkel minu käes 1 võti ,homme tuuakse teised 2 võtit.Koodid õnneks kõik olemas.Kui võtmed käes,hakkan katsetama.

Laes on mingid andurid ja armatuuri keskel tundub olevat ir andur(juhtmed tulevad sisse)

Eks annan teada kohe kui sain tööle,siis teistelgi hea katsetada 8)