Vajan 156 omaniku abi täna [01.04.08]

Minuga juhtus siis selline lugu, et auto on 50m kaugusel kodust (Sõle-Paldiski ristmikul) suri välja ja käima enam ei lähe! :evil:

maja ette lükata ka ei anna, sest peaks kõnnitee peale saama, mis on suht võimatu ütleks ma.

pukseerida ei saa kuna seda keermega konksu mul lihtsalt ei ole avastasin ma! ja köit ka ei ole!!! :oops:

Nukker on vaadata koduaknast oma autot, mis on keset ristmiku ohutuled peal ja sa tead, et maja ette sõita ei saa :lol: :shock:

Igatipidi jama ühesõnaga.

Aidata saaks mind 156 omanik, kes asub Tallinnas ja oleks nõus pukseerimiskonksu korraks laenama :roll:

kui leidub selline kena inimene, siis palun tehku üks kõne 5133514 !

tänud ette!

PS! see ei ole aprillinali!

Edit: Nii nüüd ma istun toas arvuti taga (aku sai autol tühjaks, niiet pole mõtet enam seal askeldada uurida ja näppida enam) niiet helistamise asemel võib siia kirjutada ja oma kontakt telefoni jätta.

äkki keegi oskab öelda kas teistel mudelitel on äkki sama suurusega pukseerimiskonksud!?

Suurimad tänud Küllile konksu laenamise eest :!:

Tänud ka E.T.-le köie pakkumise eest :!: aga sain seda naabrimehelt juba

Tänud ka maitsile nüüd konksu pakkumise eest :!: aga sain juba ära veetud õnneks

auto sai veetud TRK ette, eks homme hommikul jalutan sinna ja räägin neile oma lugu ära. loodame et pole midagi hullu :roll:

E.T. wrote:lihtsalrt inimlikust uudishimust küsin, miks just TRK.. miks mitte Alfakesko, Pilot Motors vms?

:roll: Sõle ja paldiski mnt ristilt on kõige lühem maa paela otsas kuhu :roll:

Pirni tänavale (pilot on ju õismäel ja Alfakesko Jüris) või mis :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

vastus on tegelt lihtne, TRK on minu kodust ja asukohast, kus auto seisis väga lähedal. ei ole just väga meeldiv pimedas pukseerida autot, mille mootor ei tööta. kodust on hea kohe hommikul sinna jalutada. teiseks mul on TRK-ga juba kogemus, nad juba teavad mu autot, kuna alles eelmine nädal sai veermiku hooldus tehtud ja termostaat vahetatud.

aga iseenesest võiks ka teisi teenindusi proovida. seekord vast ei hakkaks enam pukseerima seda kui just väga vaja ei ole aga äkki järgmine kord!? (loodame, et järgmist korda niipea ei tulegi! 8) )

arvuti näitab RPM sensori viga, igaks juhuks sai vahetatud ka kütusefilter. Eile läks käima aga "kooles" ära jällegi mingi aja pärast.

nii tuleb välja jah.

töökaaslase sõbral on ka 156 2,4JTD ja tal samuti juhtus nii et suri välja ja läks käima alles siis kui tuju tuli peale... veaks väntvõlli pöörete andur. järelikult mingi tüüpviga paistab.