Keegi teab Midagi Sellest Alfast?

rehvid (goodyear eagle f1) ei ole just esimeses nooruses selle foto kvaliteedi põhjal (eestist ostes jääb antud mõõt ca 2000 raha kanti tk... 16 000 auto kohta)

__

parandage mind kui see pole nii aga 98 aasta autol peaks armatuurivalgus olema roheline ja dekoratiivpaneelid puiduimitatsioon (ka rool)... (ehk mingi hilisem salongituuning v eksitus aastaarvu sisestamisel)

__

V6 puhul jälgi peamiselt vabariigi valitsuse eelnõud luksusmaksu osas ;)

igal muul juhul võta asja rahulikult... kõike sedasama mida iga teise mootori puhul... mahlade värv olgu selge ja kõrvalisi helisid ei tohi esineda ühelgi reziimil.

___

alfal on suht jäik veermik, sõida ka ebatasasel teel ja kuula lõtke (tänu jäikusele on ka pisike lõtk üsna valju kolinana kuulda)

___

98 aasta autol vaata kriitilise pilguga ka korrosiooni osas peale... esirataste taga karbil kipub värv loobuma tsingi kaitsmisest ja lahti tulema...

esimeste rattakoobaste servad kipuvad ka loovutama värvikilde - kuigi nad sellest veel rooste ei lähe.

rattakoobastes tekib rooste esimeste rattakoobaste tagumisele siseservale kus pole logari kaitset... kiika see ümbrus läbi kus tuleb rooliots silda sisse!

ülejäänud kere peaks suht pommikindel olema.

hoolsamalt kiika põhja alla kus kindlasti ei tohiks olla läbivat roostet... kerge rebase saab sealt lihtsa vaevaga ära ehmatada.

__

kui hind ja masina eisukord tunduvad tasakaalus olevat, ning hing ikka alfat ihkab, siis GO FOR IT

2,5 vaatamata raskemale ninale (võrreldes R4-ga) on minu meelest VÄÄGA MÕNUS ;)

Pole seda masinat ostja pilguga vaadanud, aga ette on ta jäänud mitmeidki kordi ja parklas ka kokku "põrganud". Selliste põgusate tutvuste põhjal tundub hästi hoitud masin- pole veel kordagi musta/määrdununa näinud.

:D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

koopa tiivad,tõesti esines vähesel määral roosted aga kui aus olla siis selle aasta alfadel mida ma vaatamas olen käinud oli see väga tühine viga,sammuti oli ka puru üks udutuli aga muidu vinksvonks auto :) elamus siis 8) proovisõit jms....esimene auto ka mul,sain k hinna korda ja homme peaks juba auto minu koduhoovis seisma :wink:

flymadman wrote:koopa tiivad,tõesti esines vähesel määral roosted aga kui aus olla siis selle aasta alfadel mida ma vaatamas olen käinud oli see väga tühine viga,sammuti oli ka puru üks udutuli aga muidu vinksvonks auto :) elamus siis 8) proovisõit jms....esimene auto ka mul,sain k hinna korda ja homme peaks juba auto minu koduhoovis seisma :wink:

veri gut 8)

Õnnitlused uhke raidi puhul :)

udutuli stange allservas on ilus aga... ega ta kuumast peast vett saades eriti rõõmusta... - samas kama kaks... köhi 444.-kr autoosad.ee arvele ja uus olemas terves tükis.

___

koos õlivahetusega ikka vahetada filter ka jah ;)