O: 155 tahhomeetri juhtplokk

mine elektroonikaparandaja juurde-> lase plaat puhtaks teha ja kolmjalg välja vahetada ning kolmjala juures olevad rajad taastada (kolmsada EEK max)

pealevaadates on 164 plokk teine, tõenäosus, et sinna sobib 145/6 R4 plokk on olemas, kuid suht vähetõenäoline, kui võimalik, siis võid katsetada ka Bravo/brava/marea plokiga (kuid igaks juhuks ei ole kindel)
Tegelikult ma olen normaalne....

See kolmjalg ehk siis transistor on mul juba vahetatud, ka on vahetatud teisi selle transiga seotud jubinaid, transs läbi enam ei kärssa aga tahho ka ei tööta, ilmselt viga mikroskeemis. Voolurada on jah transi juurest veidi kahjustunud kuid antud lahendus juhib ka elektrit 8)
159 2.4 JTDm:
Image

:roll:

sutsuke imepeenet liivapaberit, tester, natuke lakki, tinutuskolb ja foolium

lihvid lakikihi maha, mõõdad kahtenud või siis lülises oleva koha välja, tinutad uue kohi peale (isiklikult eelistan paksemapoolset tinapaberit) ning katad lakiga (loomulikult ei ole tegu põrandalakiga :lol: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ma olen üpris kindel et läbi on ka dioodid võiksid neid uuesti kontrollida aag selleks pead nad maha jootma ja testriga vaatama ega lühises pole ahelas neid mõõta ei saa. ja veendu et välja trans oleks ikka õige seal margistus peal. väljatrans ehk kolmjalg.