Alfa 155 varuosad

Tere kõik see Alfa Pere!

Teadupärast toimub kohe-varsti Mannergute Mõõduvõtt. Hea uudis on see, et MO Racing Team võttis mannerguks Alfa 155.
Nüüd, aga mure järgmine. Vaja oleks kiiremas korras P.poolset esituld (piisab ka lihtsalt klaasist. Ja lisaks juhiukse, välimist ukselinki.

Rikkaks pakkuja ei saa. Eelarve on väike. Sponsorlus on alati teretulnud. :D

Varsti lisan ka lingi, kust meie toimetust jälgida.

Tervitades,
Marko.

Tel: 58 108 808
sadguy@hot.ee

Re: Alfa 155 varuosad

sadguy wrote:Tere kõik see Alfa Pere!

Teadupärast toimub kohe-varsti Mannergute Mõõduvõtt. Hea uudis on see, et MO Racing Team võttis mannerguks Alfa 155.
Nüüd, aga mure järgmine. Vaja oleks kiiremas korras P.poolset esituld (piisab ka lihtsalt klaasist. Ja lisaks juhiukse, välimist ukselinki.

Rikkaks pakkuja ei saa. Eelarve on väike. Sponsorlus on alati teretulnud. :D

Varsti lisan ka lingi, kust meie toimetust jälgida.

Tervitades,
Marko.

Tel: 58 108 808
sadguy@hot.ee

Juhiukse lingi otsimine saab Teil kindlasti huvitav olema 8-)

Aga palun, ärge saage valesti aru. Me ei võtnud retsimiseks Alfat. too Alfa, mis me ostsime, oli aia ääres seisnud 4 aastat ja oleks emex'sse läinud nii või naa. Meie aga lasime juba kõik kuluosad vahetada. Uued pidurid jne. Leidsime veljed. Laseme auto üle kleepida. Teeme värviparandusi ja poleerime auto ära. Asi saab ilus, mida iga Alfa klubiline saab kerge südamega imetleda. :)
Saaks vaid need vajaminevad osad, oleks kõik olemas.

Tegemistega saab kursis end hoida MO Pesula FB lehe kaudu.
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 744&type=1

:hi:

eilse telefonijutu jätkuks-> p.poolset esituld võiksin hea eesmärgi nimel ajutiselt laenata, kui need kuskilt üles leiab (niikaua, kuni on selge, millised tuled paremas seisus on- umbes juuli keskel), pärast seda võib olla tuleb üks tagasi vahetada (mul on üks juhipoolne kokku sulanud-> seda taastamisel enam peale ei jäta)

juhiukselik-> ainsana on üks veel Dimkal (mul on endal kolme auto peale kaks linki puudu)-> positiivsema noodi pealt... võta tagaukse link ära ja tõsta ette :thumbup: need on identsed.

parempoolset küljepeeglit ei ole kuskil, summutipüttide kohalt-> mul on kaks tk augulised :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

sadguy wrote:Tere kõik see Alfa Pere!

Nüüd, aga mure järgmine. Vaja oleks kiiremas korras P.poolset esituld (piisab ka lihtsalt klaasist.
kui te sõidate rajale siis on jah tuld vaja, aga kui treilal siis lõigake plastist tükk välja ja kleepige musta kilega üle.
tegelikult saab selle katte ka pleksist (vms. läbipaistvast materjalist) välja lõigata.
Seitsekümmend Viis

Leidsime Pärnust sellise Alfa. :D
Image
Lingid olid terved. Keerasime küljest ära. P. poolsed jäid alles, kui kellelgi huvi. Võtta sealt midagi polnud väga. Puruks pekstud tattide poolt.
Võite 3X arvata, mis juhtub, kui 2 meest, leedu nr. märkidega autoga, tulevad ja hakkavad autolt juppe küljest ära keerama. :D
Aga ei. Kõik lahenes kenasti. Saime ka tagumise summutipoti. See läheb järgmiseks võistluseks alla.
Esituli läks kleepimisse. Juhipoolset peeglikorpust oleks ikka veel vaja.