Olen värske liituja ja seoses sellega ka minu esimene Alfa

Masin aastast 2004, minu käes olnud tänaseseisuga 4 päeva. Auto mulle meeldib väga. Esimese pisiku sain juba 2008 aastal, kui käisin üht vaatamas, oli plaan ka ära osta, kuid piltidel nähtu osutus hoopis illusiooniks. Auto oli 1999 aasta 156 SW 2,0 liitrine T.Spark. Väljast rohke pahtliga ja ilusa punase värviga ülesselöödud, motor korralikult ära pestud ja üle värvitud, kuid salongist oli, näha, et läbisõit mis ees oli, ei saa kindlasti olla see, mis seal oli. Hirmutas se mind tookord ära ja Alfa jäi kõrvale. Tookord ostsin hoopis Saab 95 2,3 169 kw. Kuid hinge jäi Alfa kripeldama.
Nüüd siis sai see kripeldus minust võitu ja otsustasin, et enam ei kohku ja tahan ikka Alfat.
Ehk siis masin mis ostsin 2004 aasta 156 2,5 V6 TI paketiga sedaan. Käigukast vajab vahetust, esisillas miski koliseb ja suurelt kiiruselt pidurdades rool nati vibab, ehk siis ilmselt tuleb ka kettad vahetada, lisaks sellele ka üldse pidurid üle kontrollida, kuna tunduvad teised rasked olema.
Kui hästi läheb, siis täna saan Jan1 käest kasti ja homme peaks saama ka esisilla kõik vajalikud jubinad, et nädalavahetusel saaks esimeste kriitiliste probleemidega tegeleda, ehk siis sild ja kasti.
Võibolla panen ka pilte.