M: AR 75 2.0ts

1. ja 2. käik lihtsalt kadunud. Arvatavasti lõi lülitusmehanismis midagi lahti kuid kindel pole. (Sai järsult teist käiku sisse tõmmatud ja peale seda kadusid mõlemad)

Mingeid väliseid kahjustusi ei ole näha.

alfistiman wrote:Ütle mingi hind :D kasvõi umbkaudne, siis tean kas tasub üldse pakkuda :wink:

Tahaks saada kuskil 6000.-

Masin on suhteliselt hästi säilinud seega ei tohiks se väga palju olla :roll:

heh ega vast polegi palju. Kuigi minu jaoks küll :oops: , ostuhuvi tekkis sellest et mul oleks käigukast olemas selle jaoks. Reaalselt poleks mul seda autot vaja (nagu ka teisi mis mul garaazis on)

See kuradi haigus, kuidas seda nüüd nimetati, ah jaa - A.L.F.A, lööb vahest nii jubedalt välja et ei allu kohe üldse mõistuse kontrollile :roll:

75? milleks küll...? aga võiks?

oeh ma ei teagi mida ma täpselt ütelda tahtsin, ehk seda et hind on auto jaoks õige aga minu jaoks (õnneks?) palju.

Ostke ära hea auto, saaksin rahulikult magada :D

Image

E.T. :!:

Meenus Su klassikaline soov: "Päris Alfa-> väike, vilgas ja tagaveoline"

Well-> 75TS on Alfa "Best of Breed"-> transaxle, TwinSpark Nord, Motronicu 4.1 pritse

Seega väike see just ei ole aga 109kW 1120kg tühimassi juures on piisavalt hea algus või mis :roll:

Lisaks veel, et TS Nord on sigahea reaktsiooniga mootor, millel jõudu just puudu ei jää... (164 peal küll annab see mõnisada kilo tunda, mis 75-ga vahet on)

Seega Alfata elu lõpetamise ettepanek-> ostad 6keeksiga selle auto ära, sõidutad Alfakeskosse, kus saad kasti korda ja oled üsnapea rajal viimase päris Alfaga (mitte ei pea oma pisikese vaalakesega ringi ujuma)

:roll:

GAAD NÕUS-> IF AI ÕUNLI HÄD Ä PLEISS TU KIIP IT INN...

P.S. kindlasti on peale minu siin veel palju teisi, kes Sind vajadusel igal võimalikul moel teamiste ja ka tükkidega valmis aitama on 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

oeh oeh oeh

no nüüd panid küll kümnesse...

aga seekord jääb minust see 6 keeksi toorik ostmata :(

täiesti normaalse pereisana mõeldes on talvine toasoe (küttesüsteemi väljaehitus) olulisem - kolisime ju maale elama... jne...

E.T. wrote: - kolisime ju maale elama... jne...

:(

ja jah-> ehitustegevus on masendavalt kulukas :roll:

Mis seal salata-> 75 vaatamine tegelikult just eriti palju sooja ei anna :lol:

SRY-> oleks Su tegevusest veidi rohkem teadnud siis ei oleks ka agiteerima hakanud :roll:

Jäi see sõiduk Sulle nüüd väga tõsiselt kripeldama ? (damn... nüüd tunnen ennast väga kehvasti kohe) :?

AGA kõigile teistele-> "Best of Breed" ootab kopikate eest uut omanikku-> KIIRUSTAGE
Tegelikult ma olen normaalne....

oh las ta kipitab

see kipitavate hobide riiul on üsna pikaks läinud

:lol:

arvan, et tõstan selle riiuli keldrisse, silma alt ära... siis hing rahulisem!