Tere!
Kas siin foorumis leidub inimesi, kes töötavad Pilot Motorsis?'
Oleks üks küsimus teile.
Pilot motorsi töötajad.
#4Huvitav, kas nad salainfot ka jagavad
Noh, näiteks et mingi jupi vahetus oli tegelikult 1 tund, aga kirja kõrgemate poolt pantakse 2

Noh, näiteks et mingi jupi vahetus oli tegelikult 1 tund, aga kirja kõrgemate poolt pantakse 2

Pilot motorsi töötajad.
#5nikolai wrote:Huvitav, kas nad salainfot ka jagavad![]()
vaevalt küll ja samas ka millex

kuna seal peax olema normtundide süsteem, et kui ka teevad kiiremini siis tellija maxab nii nagu talle kohe alguses öeldud on
kui läheb rohkem aega siis kaotab töökoda

vähemalt nii olen mina asjast aru saanud

Pilot motorsi töötajad.
#6inz164 wrote:vaevalt küll ja samas ka millexnikolai wrote:Huvitav, kas nad salainfot ka jagavad![]()
Noh, näiteks et mingi jupi vahetus oli tegelikult 1 tund, aga kirja kõrgemate poolt pantakse 2![]()
kuna seal peax olema normtundide süsteem, et kui ka teevad kiiremini siis tellija maxab nii nagu talle kohe alguses öeldud on
kui läheb rohkem aega siis kaotab töökoda![]()
vähemalt nii olen mina asjast aru saanud
Meil on norm tundide susteem. Iga too jaoks on ettenahtud tehasepoolt kindel aja liimiit. Selle programmi jargi maaratakse tootasu. Naiteks rihma vahetuseks 2.0TS tehas naeb ette 3 tundi, klient maksabki 3 tunni eest, soltumatu sellest kas laks 2, 5 voi 10 tundi. (muidu 2 tunniga ei joua ja 10 kaa pole midagi teha

Pilot motorsi töötajad.
#7Üks küsimus Piloti töötajatele,kui mul on autoremondi-lukksepa paberid olemas,kas siis Pilotisse tööle saaks remondimeheks?
Ma loodan,et ma kedagi siit ei pahandanud,et ma sellise postituse tegin!

Ma loodan,et ma kedagi siit ei pahandanud,et ma sellise postituse tegin!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.