ei teagi kas õnnitleda või kaasa tunda...
* käigukast on imelik - kui käigu välja võtad siis ei tsentreeri kangi ära - pead ise liigutama kangi keskele et saaks teiselt kolmandale panna või neljandalt viiendale. -> puhastada ning määrida, määrida, määrida (kõige mõistlikum on kogu hoovastiku ulatuses- relvaõli+hülgerasv)
* sidur raskem kui harjunud olen - ideid? sidurikomplekt maksab 200.- (kõigi eelduste kohaselt on sidur otsas)- võimalus on, et harjud ära ja sõidad edasi (reeglina raskelt käiv sidur kestab suhteliselt pikalt veel- kui meeletu vilin kohapeal juba sees on, siis on aja küsimus)
* kere vajab tähelepanu - mõned pahtli kohad ja kriimud/mölgid-> kui rooste paistab, siis kata ära... ja planeeri omale kohtumine kas keremesitriga või garaaziga (arvatavasti on aja küsimus enne, kui lakk kooruma hakkab)
* minek ei ole see, mida V6 ootaks. - Kui nukkvõllid on kulunud, siis on kaks varianti-> kas uued nukad (ca 800.- eest saad omale perfomance nukad) või nukkade taastamine. Siinkohal tasuks märkida, et kui SA hakkad näiteks ebay kaudu mööda maailma neid taga otsima, siis nukid on samad kõigil Alfa V6 turbotel ning sinna võiks sobida ka 2,5 155 nukk)
* navi koodi vaja. Navi koodi jaoks (if You are lucky)- võta ICS välja ja vaata, kas sinna peale pole kirjutatud

tihtipeale on. Kui ei ole, siis pane numbrid kirja ja uuri Pilotist (maki enda koodi taastamine on võimalik ka dekooderitega, navi oma mitte). alternatiiv on leida kuskilt ICS, millel on kood olemas (lohutuseks muidugi- isegi kui sa navi koodi saad ja see tööle hakkab, siis on sellest v'ähe abi-> 166-le baltikumi kaarti pole)
* kesklukk lööb uksi lahti tehes lukku tagasi ja vastupidi. Kas uksesulgur või keskluku mootor (nagu öeldud)
* istmesoojendused vist ei tööta (vähe proovinud alles.) - kui ei tööta, siis mõõda üle kas probleem on juhtmestikus- kui lülitile tuleb pinge peale aga rohkemat midagi ei juhtu, siis on soojenduse enda plaat puruks-> see on taastatav, kuid eeldab kogu istme laialitõmbamist... minu kogemus ütleb, et nahksisu puhul ei ole seda mõistlik teha... vana nahk ei ole hiljem ilusti paigaldatavav (tõmbab kortsud sisse)
* armatuuris põleb üks ohutuli, millele ma siiani ei ole leidnud tähendust (lisan pildi paari päeva jooksul)
* armatuuri peal olev laegas ei tule lahti (kas on kinni kiilunud või ära lõhutud-> lähenedes ettevaatlikult ja ilma suurema jõuta on võimalik see avada)
* bens. paagi luuk ei tule nupust lahti- vajuta nupp alla ja lase kellelgi samal ajal luugi eesmist serva masseerida. variandid on, et vedru on väsinud/lõhutud VÕI ei tule pinge peale (normaaltingimustes on pagassis nöör, mida tõmmates tuleb luuk lahti- kui nöörist avaneb ilusti, siis on läbi kas mootor- relee tegelikult- või ei tule pinge peale)
* esimene käetoe pealmise osa üks plastik kinnitus on katki -> 100% kindlusega ei ütle, aga käetoe mehhanism peaks olema vaheattav
* parem peegel ei tõmba koomale - kontrolli pinge ära- kui tuleb peale, siis puhasta ja määri määri määri
* parem esimene udukas ei põle - vaheta pirn ära?
* kas taga peab olema kaks tagurpidi käigu tuld? Kui jah siis üks ei põle

vist ei pea
Paar küsimust ka tekkinud.
* Kus asub õlifilter? Mootori küljes (tõsi küll praegu meenutades, siis vist oli jaburalt lollaka koha peal - kas äkki mootori tagumisel poolel... auto alt vaadates leiad kindlasti üles)
* Käigukasti õli vahetus käib eraldi eks? on seda võimalik ise ka teha? Ikka eraldi, on võimalik ka ise teha (kuid soovitaks pöörduda töökotta- kuna kastiõli on surve all vahetatav, siis ilma eritööriistadeta seda ei tee)
* Kus kaitsmeplokk asub? 1 on mootoriruumis, üks on pagassis ja üks on jalgade juures
* Kes mida selle auto kohta öelda oskab mulle? Jan 1 juba ütles (RIHM vaheta ära)
* palju õli sisse läheb?
* need küsimused vigade kohta...
Tegelikult ma olen normaalne....