Re: Soov osta talverehve või velgi

Mul vedeleb terve ring 15' plekkvelgedel naelu, täitsa viisaka mustriga.
Kahjuks ei oska (kõigi) seisukorra kohta midagi öelda, aga vähemalt 2 rehvi on kindlasti terved/täis. Või viimati olid kui vaatasin.
Tule tartusse ja tassi minema kui tahad. Mul pole nendega midagi teha. Äkki leiad mingi rakenduse neile.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

zakalwe wrote:Mul vedeleb terve ring 15' plekkvelgedel naelu, täitsa viisaka mustriga.
Kahjuks ei oska (kõigi) seisukorra kohta midagi öelda, aga vähemalt 2 rehvi on kindlasti terved/täis. Või viimati olid kui vaatasin.
Tule tartusse ja tassi minema kui tahad. Mul pole nendega midagi teha. Äkki leiad mingi rakenduse neile.
paganas :mrgreen: mul oleks ädaste naaste vaja... ja et asi põnevam oleks, siis eile käisin Tartus :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

zakalwe wrote:Mul vedeleb terve ring 15' plekkvelgedel naelu, täitsa viisaka mustriga.
od od od...alfa plekid :o