Seega läksin vaatama ainukest Harjumaal diisli, mis oli müügiplatsil. Ma oleks viimasena sinna läinud, aga õnnestus leida vana auto24 kuulutuse ning rääkida eelneva omanikuga. Tema sõnul auto oli hea, tagaamordid vajasid vahetust (siiamaani vajavadki) ning suht probleeme autoga pole olnud.
Kohapeal ma nägin autot, millel oli küll tegemist, kuid ta jäi mulle silma ja sinine on mu lemmikvärv ja nii naiselikult valik oli tehtud. Lisaks mootor töötas ühtlaselt, salongis kõik toimis peale kliima ja ühe tagumist aknatõstukit. Väiksed jamad siin ja seal. Pakkusin oma hinda, kaubeldasin ja diil tehtud.

Tekstiil sport sisu, nahk rool (olemas on veel koledamad), manuaal käigukastika, 4x elektritõstukid, kliima (tühi), esitulede pesurid. Tegelikult, üsna tavaline komplekt AR puhul. 16" veljed uueväärsete suvirehvidega oli mõnus boonus. Isegi arvestades vanust, auto sõidab hästi ning kiirendab väga nobedalt, peale 1500p/min on tunda kiirendust küll.
Olen selline tüüp, kellele meeldib midagi ise parandada ja meisterdada väikese remondi, seega pidan väikese päeviku kah, eks sellest on mingit kasu teistedele aflistidele.