Äkki keegi oskab öelda kust võiks saada "fööni"?
Ei pea olema taadeldud või kalibreeritud. Peamine, et näitaks enam-vähem õiget numbrit ja erinevate mõõtmiste vahe poleks väga suur.
Oleks tarvis ühe eksperimendi/vaatluse jaoks.
Kiiruse mõõtja rentimine
#3maailma börside languskiiruse mõõtmiseks?
selleks ei ole kiirusemõõtjat tarvis-> arvuta välja : vabalanguskiirendus on 9,81 meetrit sekundruudus
sry 4OT
aga tegelikult annab GPS piisavalt hea tulemuse
minu teada ei rendita mõõtjaid küll kuskil-> seega kas tuttav politseinik vms
selleks ei ole kiirusemõõtjat tarvis-> arvuta välja : vabalanguskiirendus on 9,81 meetrit sekundruudus

aga tegelikult annab GPS piisavalt hea tulemuse
minu teada ei rendita mõõtjaid küll kuskil-> seega kas tuttav politseinik vms
Tegelikult ma olen normaalne....
Kiiruse mõõtja rentimine
#4Tegelt oleks tarvis seda teiste kiiruse, mitte enda kiiruse mõõtmiseks. Oluline on see, et iga mõõtmise viga oleks sama, ehk tulemused oleks omavahel võrreldavad.
a.k.a Anthrax
Kiiruse mõõtja rentimine
#5helista politseisse ... las tulevad mõõdavad. ilma naljata. nad on suht abivalmid, kui neid mingi 10 min kinni pidada vms.
Eesti liikluspolitsei on üllatavalt suur sõber, kui nende abi küsida.
Eesti liikluspolitsei on üllatavalt suur sõber, kui nende abi küsida.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.
Kiiruse mõõtja rentimine
#6Vb peakski võtma ühendust nendega. Äkki saab rentida.
Seoses kooli vaatluspraktikaga oleks vaja teha statistikat..
Kuna on tihti tulnd ette vaidlusi sel teemal ja argumente pole, siis uurikski.. kes kihutavad rohkem, mehed või naised, bmw-d või volksvaagenid, superminid või maasturid.
Seoses kooli vaatluspraktikaga oleks vaja teha statistikat..
Kuna on tihti tulnd ette vaidlusi sel teemal ja argumente pole, siis uurikski.. kes kihutavad rohkem, mehed või naised, bmw-d või volksvaagenid, superminid või maasturid.
a.k.a Anthrax
Kiiruse mõõtja rentimine
#7Anthrax wrote: kes kihutavad rohkem, mehed või naised, bmw-d või volksvaagenid, superminid või maasturid.
OOO jaa-> selle ülesande jaoks on nad varmalt valis kohale ilmuma

Ära siis unusta tulemustest teavitada

Tegelikult ma olen normaalne....