Tundub, et minu kätte on jõudnud kuskilt ANTUD TEEMAS müütatud komplekt.. välja arvatud roolipult, paneelikarp ja box-i juhtmestik. Üldiselt on makk ilus ja hea aga tahaks plaati kuulata. Nii, et oleks siis jah huvitatud boxi ja maki vahelisest voolikust.. ja ega boxi toitekaabel kah kurja ei teeks.
Edit: Box on siiski Pioneer CDX-P630S
Ostan: Pineeri CD-Box CDX-P630S juhtme.
#3Jutt käib vist minu endisest alfast? Sel juhul ei ole tegu tolle saabneti komplektiga
Aga juhtmed kadusid tõesti ära, kuna viimati mängis see box kuskil 8 aastat tagasi... piisava viitsimise korral annab ise näiteks arvuti emaplaadi pistikutest midagi valmis meisterdada...

Aga juhtmed kadusid tõesti ära, kuna viimati mängis see box kuskil 8 aastat tagasi... piisava viitsimise korral annab ise näiteks arvuti emaplaadi pistikutest midagi valmis meisterdada...
#5Ääm.. vot ei teagi, kust ta voolu peaks saama. Vaatasin, et boxi taga veel lisaks selline toitepistiku sarnane moodustis ja oletasin.. Aga tegelikkuses olen dum-dum ja ei tea 

#6sa oota afkaanikoll ära (ta peaks sel aastal ikka kodumaa pinnale sattuma)... küll tema sul seal midagi välja mõtleb... või siis laseb suitsu välja