Alfa Romeo 156 antenni probleem

Mure siis järgmine:

Kui 156-el lülitada sisse tagaklaasi soojendus, siis hakkab raadio sahisema, kui soojendus välja lülitada, siis sahin kaob. Oskab keegi ehk lähemalt seletada, kuidas see antenni ja tagaklaasi soojenduse hingeelu seal tagaklaasil täpsemalt toimub? Hetkel on niiplaju selge igal juhul, et viga on peidus seis klaasil olevates radades, küsimus on lihtsalt mis ja kuidas...

Tagaklaasi soojendust kasutataksegi antennina. Sai vahetatud tagaklaasi soojenduse ja antenni juhtplokk, aga tulemust see ei andnud. Ei kujuta ette, kas seal veel midagi kuskil vahel on. Teoreetiliselt on vist nii, et ülemised kaks niiti peakdis tagaklaasi soojendusest antennina toimima, sest need klaasi igal juhul ei soojenda. Samas seda, et need kuidagi ülejäänud radadest eraldatud oleks, ma märganud ei ole.

Ise antud autoga ei liikle, nii et ei oska öelda, kui lambist, aga sain aru, et ühel hetkel enam ei töötanud. Esmapilgul paistsid kõik rajad terved olevat igal juhul ja mingit särinat ma kuskil ei täheldanud, kui ma seda klaasi uurisin. Hetkel on auto Kalvo käes, aga tal ka kindlaid vastuseid pole.