AR 155 bensiini näidiku ujuk

Selline küsimus kas 155-el on gi selline tundlik ujuk et reageerib iga liigutuse peale.

Kui näitab veerandpaaki hakkab vaikselt juba virelema bensiini tuluke ja kui natukene alla veerandpaagi kukub seier hakkab tuluke pidevalt põlema ja vilkuma on kellelgil veel selline jama oma AR 155-el :shock:

Tere,

:mrgreen:

Mis järgmisena streikima hakkab? :lol:

Krat sul selle Alfaga ikka sitaks palju vigu,ma vaatan. :cry:

Aga teemasse,siis kusagilt teise riigi alfafoorumist lugesin 155 kohta,et see viga peaks probleemide hulka kuuluma,võimalik,et bensuandur hakkab läbi minema,või on kusagil juhtmete viga,kas niiskus vahel,juhe katki vmt. :roll:

Edu! :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Minul on põhimõtteliselt sama probleem aga olen täheldanud seda ka Audi B4`jal ja Audi 100(200)`jal.

Probleemiks seda küll ise ei pea kuigi parempöördega kurvis läheb meel kurvaks, sest näidik langeb veerandpaagikest aga sirge peal läheb meel rõõmsaks tagasi. :D

Lahendus on rohkem kütust osta, praegu mõnus ja taskukohane kah :lol:

ujukitest üldiselt:

ujukeid on üldiselt kolme tüüpi->

referentstasemega: kus ujukil on proportsionaalne surve või arvestatakse n.ö. tühja ruumi paagis (näiteks e36-> näidik on paigas ja kõik)

üldtasemega: kus ujuk reageerib pisimalegi tasapinna muutusele (näiteks 155 ja 164)

mitme anduriga: masendavalt lahe süsteem (näiteks 164Q4 omab kolme ujukit, mille baasilt tehakse tühja ruumi eeldus)

kasutus on seoses paagi kujuga ning reaktsiooniaeg on kellaplokist tingitud (mitteliikuvad seiserid tavaliselt hoiavad muudatust pikemas perioodis)

155 kasutab tavalist ujukit ning ka õigetpidi (kiirendusel vähemaks).

Ideoloogia on selles, et kui kütus lõppema hakkab ja vaiselt paagis ringi loksub võib mingil hetkel pump kuivale jääda. Seoses sellega reageerib näidik silmapilkselt ning paagi kujust tingituna kiirendusel alla veerandi paagi juures selliselt , et võib isegi 0 näidata.

164 paak on teise kujuga ning seal liigub tase kiirendusel suuremaks, aeglustusel väiksemaks.

Üldiselt aga soovitaks hoida paagis vähemalt veerandijagu kütet :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

E.T. wrote:a tankida pilgeni...
sortsutamine ei ole odavam lahendus.

Erki eelmine neljapäev Eestlast ja Venelast vaatasid?

Seal oli,et tankida tuleb nii palju,et jõuaks teise tanklasse,sest kergema autoga on väiksem kütusekulu. :lol: :mrgreen:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

deuce wrote:Selline küsimus kas 155-el on gi selline tundlik ujuk et reageerib iga liigutuse peale.
Kui näitab veerandpaaki hakkab vaikselt juba virelema bensiini tuluke ja kui natukene alla veerandpaagi kukub seier hakkab tuluke pidevalt põlema ja vilkuma on kellelgil veel selline jama oma AR 155-el :shock:

minu 75-el on vist midagi sarnast osutiga

kes velab täiest oma elu

üllatusex tuluke on päris täpne

olen tankimisega kindlax teinud 8)

deuce wrote:Selline küsimus kas 155-el on gi selline tundlik ujuk et reageerib iga liigutuse peale.

33 ujuk vibeleb samamoodi. Gaasi lajatades/kiirendades hüppab üles, pidurdades vajub alla ja isegi kui TEAD, et sul on seal vähemalt 15l, lööb äkilise pidurdamise peal reservitule korraks põlema. Põmst reaalset seisu näed püsival kiirusel. Tulukesega..noh...minul on igatahes nii, et kui maanteel püsival kiirusel põlema hakkab, siis on 7l (mis ongi vist arvestatud reserv). Proovitud. Linnasõidul, kui on palju jõnksutamist tuleb lihtsalt TEADA, palju kütust on, sest näidik kargab suvaliselt ringi.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)