H4 pirnide küsimus

Oskab keegi mingeid häid H4 pirne soovitada,mis valgustaksid pimedal ajal hästi,ning peaks kauem vastu(Xenone ärge pakkuge,kuna ma ei saa neid panna,ning ei ole soovi ka nende vastu!)?Kas eelistada Philipsi,või Osrami toodangut,või on mõni veel parem firma?

Hind ei mängi rolli! :)

Loodan,et keegi oskab nõu anda! :)

Ettetänades! :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

H4 pirnide küsimus

cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.

Uudistasin natuke Saabikute foorumis,ning seal öeldi,et sel nightbreakeril pidi lühike eluiga olema?

Aga kuidas selle Philips H4 NightGuide vastupidavus on,ning kust saada oleks NightGuide?? :roll:

Mu tuttaval on tavalised Narva H4 pirnid,ning käinud juba 2 aastat. :roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

H4 pirnide küsimus

cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.

enne kui tormad öölõhkujaid ostma
Image

_

võibolla on hariv lugemine?

http://www.danielsternlighting.com/tech ... bulbs.html

üldiselt kui jälgida ka teisi jutte mis seal kirjas, siis ei ole vahet mis firma toodang, Osram SilverStar / Philipsi Vision+ / Narva RangePower siis kõik on täpselt samade näitajatega(mõõdetud-testitud by daniel stern).

_

keegi kuskil arutles, et lisaks lähitulede BiXenoonile võiks valikusse kuuluda:

udukad: Philips NightGuide / Narva Contrast+ / Osrami SVS (millegi pärast on osramil ära kadunud "all season" mis sobiks siia valikusse)

kaugtuledesse: Osram NightBreaker / Philips X-treme Power / Narva RangePower Rally

ilmselt upgreidin omal ka kaugtuled ära - jumal teab mis ajast seal H7 sees hõõgub... suht kollane lärakas tekib igal juhul neist xenoonide ette... kuigi ilmselt maksan edevusele lõivu antud juhul... ilmselt eelistan silverstare, neil on suht normaalne hind vähemalt!

järgmiseks siis kui ilmad edevamad võib isegi udukad lahti katkuda ja seal ka panna visuaalselt valgema valgusega edevpirnid

:roll:

H4 pirnide küsimus

Alfa Romeo 33 wrote:
Mu tuttaval on tavalised Narva H4 pirnid,ning käinud juba 2 aastat. :roll:

soovitaks muidugi halogeene ka kord aastas vahetada lähituledes... eesti vabariigi teed väristavad selle ajaga hõõgniidi piisavalt ära, valgusviljakus langeks!

-

ka HID lahendusi võiks vahetada idee poolest enne kui nad roosatama hakkavad... 1500 tunni möödudes näiteks

-

ma ise ei ole selles osas kahjuks eeskujulik nöidismaterjal

:roll: :roll:

H4 pirnide küsimus

E.T. wrote:

enne kui tormad öölõhkujaid ostma
::pilt::

_

võibolla on hariv lugemine?
http://www.danielsternlighting.com/tech ... bulbs.html

üldiselt kui jälgida ka teisi jutte mis seal kirjas, siis ei ole vahet mis firma toodang, Osram SilverStar / Philipsi Vision+ / Narva RangePower siis kõik on täpselt samade näitajatega(mõõdetud-testitud by daniel stern).

_

keegi kuskil arutles, et lisaks lähitulede BiXenoonile võiks valikusse kuuluda:
udukad: Philips NightGuide / Narva Contrast+ / Osrami SVS (millegi pärast on osramil ära kadunud "all season" mis sobiks siia valikusse)

kaugtuledesse: Osram NightBreaker / Philips X-treme Power / Narva RangePower Rally

ilmselt upgreidin omal ka kaugtuled ära - jumal teab mis ajast seal H7 sees hõõgub... suht kollane lärakas tekib igal juhul neist xenoonide ette... kuigi ilmselt maksan edevusele lõivu antud juhul... ilmselt eelistan silverstare, neil on suht normaalne hind vähemalt!
järgmiseks siis kui ilmad edevamad võib isegi udukad lahti katkuda ja seal ka panna visuaalselt valgema valgusega edevpirnid

:roll:

Tänud Erki,sain natuke targemaks! :)

Leidsin Espakist sobivad pirnid ka,ning seal on nad odavamad kui mujal,aga nüüd on küsimus kas Osram Hõbetäht,või Öölõhkuja?

Mõlematel on kirjas,et valgustavad 20 meetrit rohkem,kui tavalised pirnid,kuid kumbad neist on vastupidavamad,sest ei taha iga kuu uusi pirne ostma ka hakata(mujal foorumites räägitakse,et pidid suht kiirelt läbi minema,mõnel isegi nädalaga :shock: ). :roll:

Ning kui näiteks autol pole lähi-kaugtulede releed peal,siis kas neid pirnikesi võib panna,et midagi maha ei põleks,või pirnid kiiremini läbi ei läheks(hetkel sees Narva H4 60/55W ja 4 kuud käinud pole häda olnud)? :roll:

H4 pirnide küsimus

kiirem läbipõlemine ootab neid nii ehk naa ees kuna hõõgniit on suurema koormuse all...

STS kohta pole mina veel halba sõna kuulnud... ilmselt upgreidin nendele oma kaugsilmad

varem olen kasutand allseasoneid ja need kestsid rõõmsalt üle aasta... võibolla kestavad praegugi, ei tea - auto on uue omaniku käes kevadest alates olnud.

Nädalaga läbipõlemine viitab kül rohkem elektrisüsteemi veale, kui ebakvaliteetsele tootele minu arvates.

H4 pirnide küsimus

nädalane läbipõlemine viitab alati ja eranditult valele paigaldusele

nimelt on tegemist halogeenidega ning kui pirni klaaspind rasvaga (näpud nt) kokku puutub, siis põleb see väga kärmelt läbi

normaalne aeg pirnide tööiga on kaks aastat (tõsi küll pirnid ise kestavad kauemgi tavaliselt)

elektrisüsteemi viga on tuntav sellega, et pirnid põlevad läbi kahe kuuga (näiteks pesgott 307 on juba tehasest poolvigase süsteemiga)

Samuti aitab kiirele läbipõlemisele kaasa automaatne tuledelülitus, millel relee süüteasendis koheselt pinget maha ei võta (alfadel seda kohanud ei ole, kuid nt toyotadel kipub see süsteem olema-> pirn kestab umbes aasta)
Tegelikult ma olen normaalne....

H4 pirnide küsimus

Soovitaks vaid mitte osta päris siniseid (a la xenon) variante. Olen selliseid korra kasutanud, algusel paistab et isegi mingi + valgusel olemas, aga seda vaid enne kui selle ilusa sinise valgusega märjale ööteele sattud kus pole valgustust ja tunned end nagu oleksid mõlemad pirnid läbipõlenud - sinine valgus on õudne siis, märg teekatte nagu neelaks seda, midagi pole näha :icon_thumbdown: Panin tagasi tavalised kollakad osramid, "look" oli pseudoksenoonidega küll lahe aga elu on kallim mulle :icon_wave:

Ise plaanisin võimsa valguse saamiseks paigaldada udukate asemele mingi lisalähituli näiteks Hella micro läätsid ja sinna siis H7 xenoon mis hetkel megaodav, aeg ajalt maanteel võiks seda kasutada kui vaja tehase lähitulede asemel ja :icon_cop: ei häiri ka siis kunagi.

http://www.narva-light.com/consumer/tec ... trast.html" onclick="window.open(this.href);return false; peaks meie sitase ööilmastiku jaoks kõige mugavam olla, nagu näha on kollakas :)

H4 pirnide küsimus

ar2r/33 wrote:Soovitaks vaid mitte osta päris siniseid (a la xenon) variante. Olen selliseid korra kasutanud, algusel paistab et isegi mingi + valgusel olemas, aga seda vaid enne kui selle ilusa sinise valgusega märjale ööteele sattud kus pole valgustust ja tunned end nagu oleksid mõlemad pirnid läbipõlenud - sinine valgus on õudne siis, märg teekatte nagu neelaks seda, midagi pole näha :icon_thumbdown: Panin tagasi tavalised kollakad osramid, "look" oli pseudoksenoonidega küll lahe aga elu on kallim mulle :icon_wave:

Ise plaanisin võimsa valguse saamiseks paigaldada udukate asemele mingi lisalähituli näiteks Hella micro läätsid ja sinna siis H7 xenoon mis hetkel megaodav, aeg ajalt maanteel võiks seda kasutada kui vaja tehase lähitulede asemel ja :icon_cop: ei häiri ka siis kunagi.

http://www.narva-light.com/consumer/tec ... trast.html" onclick="window.open(this.href);return false; peaks meie sitase ööilmastiku jaoks kõige mugavam olla, nagu näha on kollakas :)
Xenonid ei meeldi mulle,pole minu maitse! :wink:
Ühesõnaga kui mul pole Xenone autole ette nähtud siis ma ei hakka ka neid toppima,sest ei taha teisi liiklejaid pimestama hakata,kuna teiste liiklejate ohutus maksab ka midagi! :wink:
Xenoni valgus on ka siis silmadele valus kui ta on õieti regullitud,ning koos tulede pesurite ja automaatse reguleerimis seadmega,kuna ta on ikkagi erksam,kui tavaline reguleerimata pirn! :wink:
Aga kui autole on ette nähtud,siis Xenonid võivad muidugi olla,aga need pole pirnid mis peavad raudkindlalt seal ees olema! :wink:
EDIT:Minu arust on tavaline pirn parem veel kui Xenon!

Neid Narva Contrast+ pirne ma mõtlesingi ju! :D
Aga kust neid pirne saada oleks?
Eestis on neid üldse müügil,näiteks Tallinnas kusagil? :icon_think:

H4 pirnide küsimus

cyber wrote:Narva pirne oli Troost Autos riiulis varem. Võid üle küsida, kas neil seda kindlat ka on.
Võtsin ühendust Troost Autoga,neil enam ei pidanud selle firma pirne olema,vaid viimased jäägid pidid järgi olema.
Pakkuda on neil Osrami ja Philipsi pirne. :)