Hind ei mängi rolli!

Loodan,et keegi oskab nõu anda!

Ettetänades!

cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.
cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.
Alfa Romeo 33 wrote:Mu tuttaval on tavalised Narva H4 pirnid,ning käinud juba 2 aastat.cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.
E.T. wrote:cyber wrote:nightbreaker'id... kumba omad need nüüd olid, Philips või Osram, seda ei mäleta, aga mine poodi ja küsi.
enne kui tormad öölõhkujaid ostma
::pilt::
_
võibolla on hariv lugemine?
http://www.danielsternlighting.com/tech ... bulbs.html
üldiselt kui jälgida ka teisi jutte mis seal kirjas, siis ei ole vahet mis firma toodang, Osram SilverStar / Philipsi Vision+ / Narva RangePower siis kõik on täpselt samade näitajatega(mõõdetud-testitud by daniel stern).
_
keegi kuskil arutles, et lisaks lähitulede BiXenoonile võiks valikusse kuuluda:
udukad: Philips NightGuide / Narva Contrast+ / Osrami SVS (millegi pärast on osramil ära kadunud "all season" mis sobiks siia valikusse)
kaugtuledesse: Osram NightBreaker / Philips X-treme Power / Narva RangePower Rally
ilmselt upgreidin omal ka kaugtuled ära - jumal teab mis ajast seal H7 sees hõõgub... suht kollane lärakas tekib igal juhul neist xenoonide ette... kuigi ilmselt maksan edevusele lõivu antud juhul... ilmselt eelistan silverstare, neil on suht normaalne hind vähemalt!
järgmiseks siis kui ilmad edevamad võib isegi udukad lahti katkuda ja seal ka panna visuaalselt valgema valgusega edevpirnid
Xenonid ei meeldi mulle,pole minu maitse!ar2r/33 wrote:Soovitaks vaid mitte osta päris siniseid (a la xenon) variante. Olen selliseid korra kasutanud, algusel paistab et isegi mingi + valgusel olemas, aga seda vaid enne kui selle ilusa sinise valgusega märjale ööteele sattud kus pole valgustust ja tunned end nagu oleksid mõlemad pirnid läbipõlenud - sinine valgus on õudne siis, märg teekatte nagu neelaks seda, midagi pole näha :icon_thumbdown: Panin tagasi tavalised kollakad osramid, "look" oli pseudoksenoonidega küll lahe aga elu on kallim mulle :icon_wave:
Ise plaanisin võimsa valguse saamiseks paigaldada udukate asemele mingi lisalähituli näiteks Hella micro läätsid ja sinna siis H7 xenoon mis hetkel megaodav, aeg ajalt maanteel võiks seda kasutada kui vaja tehase lähitulede asemel ja :icon_cop: ei häiri ka siis kunagi.
http://www.narva-light.com/consumer/tec ... trast.html" onclick="window.open(this.href);return false; peaks meie sitase ööilmastiku jaoks kõige mugavam olla, nagu näha on kollakas
Võtsin ühendust Troost Autoga,neil enam ei pidanud selle firma pirne olema,vaid viimased jäägid pidid järgi olema.cyber wrote:Narva pirne oli Troost Autos riiulis varem. Võid üle küsida, kas neil seda kindlat ka on.
Return to “Tehnilised probleemid”