-erik- wrote: Nimelt ei pidavat kaitsmekarbist vool edasi liikuma vajalikku kohta ja lahendus pidavat olema kaitsmekarbi väljavahetamises. Küsimus oleks siis selles, et kas mõnele oskajamale elektroonikule käiks selle asja parandamine üle jõu (kas üldse saab sellist viga parandada/on mõtet)? Kui vahetuseks läheb, siis kas sinna mõne teise Alfa oma ei sobi?
Tänud

Oma kogemusest:
Kui kaitsmekarbist vool edasi ei liigu, siis on ainus võimalus releed natuke nihutada
Tagaakna soojendusest kõhutunde järgi -> seal probleem mitte relees endas ega plokis vaid releejalgade ühenduses.
tegelikult isegi kui asi on kaitsmeplokis, siis on see suht lihtsalt parandatav (kaitsmeplokk koosneb oma sisemuses lattidest, mille klemmid kipuvad tahmama-> plokk peaks olema probleemideta vahtivõetav ning puhastatav, isegi juhul, kui latt on sulanud on see võimalik välja vahetada)
KUID tööajaks eeldaks mitte vähem kui väga mitu tundi
Hauever-> viga võib, kuid ei pruugi olla plokis endas-> katseta korraks selliselt, et hoiad soojenduse nuppu all ning liigutad releed veidi-> kui seal mingil momendil siiski plõks käib on tegu puhtalt kehva ühendusega ning pesa klemmid vajavad korrigeerimist.
P.S. ma parem ei küsi, kui palju uus plokk maksab

Tegelikult ma olen normaalne....