Kas keegi vahetas ise oma 156-ndal gabariit tulide pirn!?
kuidas???????????????????????????
tekkis sellinetunne, et seda võib teha ainult see inimine kellel käsi on nagu 5 aastasel lapsel!
:icon_crazy: :icon_eh:
gabariit tuli- 156
#2Sellega on nii, et mehed, kes seda igapäevaselt teevad (alfamehaanikud), oskavad oma kätt niimoodi pöörata, et saab hakkama.
Kes on algaja, loomulikult, lõpetab verise käega....
Või, teine võimalus, võta rahulikult eest ära segavad osad (aku, õhufiltri korpus, tuli ise jne) ja arvesta pikema ajakuluga. Eeldab, muidugi, sooja toa ja tööriistade olemasolu.
Pärast kõik stuff korralikult tagasi...
See tänapäeval ei peagi olema võrdne oma välikäimla pirni vahetusega. Kui hakkama ei saa, maksa ära.
Kes on algaja, loomulikult, lõpetab verise käega....
Või, teine võimalus, võta rahulikult eest ära segavad osad (aku, õhufiltri korpus, tuli ise jne) ja arvesta pikema ajakuluga. Eeldab, muidugi, sooja toa ja tööriistade olemasolu.
Pärast kõik stuff korralikult tagasi...
See tänapäeval ei peagi olema võrdne oma välikäimla pirni vahetusega. Kui hakkama ei saa, maksa ära.
gabariit tuli- 156
#3Olen vahetanud ja mingit probleemipole tekkinud. Ei ütleks ka et mul mingid lapse käed on. Võtad selle luugi eest ära, seal taga on pirni pesa külges mingi kõrv, sellest kinni, suti sikutada ja käes ta ongi. Tagasipanek on vähe keerulisem aga otsida üks valge ruum ja probleemi ei ole.
gabariit tuli- 156
#4mull on suht suureem mootor, ja seal on väga kitsas.
GTA foorumis lugesin, et see pole lihtne !
GTA foorumis lugesin, et see pole lihtne !
gabariit tuli- 156
#5Omasin ka kunagi V6 mootoriga 156-te ja vahetasin seal gabariittule pirne korduvalt. Esimene kord oli küll natukene keeruline tõesti, aga järgnevatel kordadel ena probleeme polnud. Kõige suurem probleem olig selle keeratava kaane maha saamine, aga kui see käes, siis edasi on lihtsalt vaja see pirn sealt kuidagi näpuotstega välja urgitseda. Täpselt nii lihtne see ongi :icon_thumbup:
gabariit tuli- 156
#6finiks...
Mul käsi suurem kui sul, aga sain vahetatud
Aga mul ka pikk kogemuste pagas 2,5l kapotialusega.
Kõige idiootsem oli yaris, selle pirni pärast pidin minema servisesse. 1,0l ja kapoti all ruumi kui palju, aga ikka ei mahu :icon_censored:
Mul käsi suurem kui sul, aga sain vahetatud

Aga mul ka pikk kogemuste pagas 2,5l kapotialusega.
Kõige idiootsem oli yaris, selle pirni pärast pidin minema servisesse. 1,0l ja kapoti all ruumi kui palju, aga ikka ei mahu :icon_censored:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar