küsimus

Alfa 156 2.5 97/98 peale signalisatsiooni(tehase oma) peale panekut teeb piiksu, enne ei ole seda tähele pand aga nüüd tegema hakand. Kas ma peaks endaga kõrvaarsti juurde pöörduma või autoga diagnostikasse?

küsimus

minu tagasihoidlik arvamus asjast selline, et seda piiksu peaks saama ka maha võtta kuskilt ja ka peale panna..., vee eip saand miski asi sl seal ennem yhendust... see piiks on tyypiline ju,alarmi peale pannes jah mahavõttes..-sõbra audil aga see piiks suht rämeda heliga ja tyytu.... ehk vastab ka keegi alarmi spetsialist..huvitab ennastki... ja kui alarmi teemale juba läks, siis ehk oskab keegi öelda,kus saab lasta alarmile uue puldi teha...,mul alfal alarm nq täies aus ja hiilguses peal aga pulti pole...(see selline variant mida saab süütevõtmega välja lülitada)-õnneks...

küsimus

Kõigepealt peaks kindlaks tegema, kas see signa ikka on tehase oma või on lihtsalt mingi järelturu signa, mis lülitub peale - maha tehase puldist.

Juhul, kui on tegemist Cobra, Defa vms-ga, siis saab seda piiksu peale-maha progeda.

Samuti, võib oletada, et kui auto enne ei piiksunud ja nüüd piiksub, et alarm annab märku mõnest lahtisest luugist-uksest või põlema jäetud salongitulest. (uksed ise võivad küll füüsiliselt kinni olla, lihtsalt mingi lüliti või andur annab alarmile valeinffi, et midagi on lahti...)

Diagnostika annab täpse vastuse.

Kui autole on paigaldatud originaalalarm, siis peab seda juhtima ka originaalvõtmega, mille hind tavaliselt sunnib kliendi suht kiirelt ümber mõtlema... :)

küsimus

...mul mõlema 156ga sama jant olnud aegajalt, annab mingit valesignaali... tavaliselt on aidanud see, et uksed lahti ja uuesti kinni lüüa :) ...no üks laks oli muidugi see, et tagaluuk (sportwagon) andis mingi errori ja kesklukk ei läinud peale ja seda reedeõhtul kui asja ei saanud töösse anda kohe...

...praegusel alla aastavanusel 156l on "topeltpiiks" aegajalt külaline, aga aitab isegi see kui uuesti sisse-välja lülitan korra... ega see õige asi ei ole muidugi...