Kiirelt oleks vaja siis pealkirjas olevat töötavat seadeldist.
Äkki keegi oskab öelda ,et ega juhuslikult ei ole Fiat tootnud analoogset toodet oma samaaegsetele mudelitele(keegi "asjatundja" pomises midagi)?
Tänud!
Siim.
O:`93-155 1.7ts termostaat.
Fiati osas ei meenu küll (16V mootriga ajad ehk segamini?)
see termostaat peaks küll aga olema kõigil peale 92 aastat toodetud Nord'idel sama (ehk siis nii 155 kuni 16V mootori tulekuni, kui ka 164 TS)
kui ma nüüd väga ei eksi, siis tellides sealt kust peab saab termostaadi kätte vähema, kui 600.- eest (vähemalt nii on meelde jäänud)
Tegelikult ma olen normaalne....
#3Uurisin absoluutselt kõikjalt ja termostaadi saab ainult koos korpusega.. kõige odavam hind oli 1300.- midagi.. lihtsalt elementi ei saa tellida, seetõttu ma natukene siin alternatiivseid variante uuringi.
1300.- on natukene paljuvõitu.. eriti hetkel, majanduslanguse ajal.
Aga noh, kuna tegemist on detailiga, mis on nagu mootoririhm- e. Detail, mida ainult uuestpeast korralikku saada, siis peab selle kallima variandi juurde jääma.
1300.- on natukene paljuvõitu.. eriti hetkel, majanduslanguse ajal.

Aga noh, kuna tegemist on detailiga, mis on nagu mootoririhm- e. Detail, mida ainult uuestpeast korralikku saada, siis peab selle kallima variandi juurde jääma.
#4ma nüüd ei tea kas 155 1.8 8V omab sama termostaati või mitte, aga trk on koht kust mina sain 750ga.
tegelt mul üks tellitud sinna. kui sul väga kiire on siis helista mulle 58401372. saad kasvõi täna.
tegelt mul üks tellitud sinna. kui sul väga kiire on siis helista mulle 58401372. saad kasvõi täna.
#5Otsest kiiret muidugi ei ole.. lihtsalt praegune termokas koguaeg avatud.. ja soojaks läheb hirmkaua.
Aga ma uurin nende sarnasust ja kindlasti helistan, juhul kui odavamalt ei leia.
Aga ma uurin nende sarnasust ja kindlasti helistan, juhul kui odavamalt ei leia.
#6Termostaat omandatud, õhtul näeb kas ka sobib.. tänud eelkõige Mags`ile ja juhendamisekspert TS´ile
Lihtsalt parim foorum ja kõige sõbralikum seltskond, selle nimel tasub juba Alfat omada

Lihtsalt parim foorum ja kõige sõbralikum seltskond, selle nimel tasub juba Alfat omada

#7Termostaat sobib nagu valatud.. ja probleem ka kohe lahendatud, temperatuur püsib ühtlasel neljanda käiguga sõidul 90C, mitte ei lange 60-70C peale ja mootor soeneb ikka märkimisväärselt kiiremini.
Tänud veelkord asjaosalistele! :icon_thumbup:
Tänud veelkord asjaosalistele! :icon_thumbup: